Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen módszerekkel tudok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerekkel tudok egy pasit az ujjam köré csavarni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ő fusson utánnam.. :D

2012. ápr. 8. 09:43
 1/9 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat kérnék :D
2012. ápr. 8. 09:50
 2/9 A kérdező kommentje:
nem irányítani.. csak hogy odáig legyen értem..
2012. ápr. 8. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Fejvesztve menekülnék egy ilyen nő elől, annyi szent.xD
2012. ápr. 8. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Most mit izéltek? Nyilván úgy értette, hogy hogy tudná elérni, hogy tetszen a pasinak/ szeressen belé
2012. ápr. 8. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:

en a nyugodt jozan bolcs ertelemhez, oszinteseghez, szeretethez, torodeshez, artatlansaghoz, kedvesseghez, oromhoz, jatekossaghoz, fantaziahoz, tapasztaltsaghoz, kivancsisaghoz stb... vonzodom. ha ezen a teren fejleszted a szemelyiseged es meg a fizikai szepsegedre is adsz akkor az "ujjaid kore" csavarhatsz valakit aki ezekhez a tulajdonsagokhoz vonzodik.

masok talan mas tulajdonsagokhoz vonzodnak.

2012. ápr. 8. 10:08
 6/9 anonim válasza:
ez a gond hogy a legtöbb nőnek ez a skill megadatott a természettől és ezért szenvedünk mi férfiak, nem baj ha nem tanulod meg :D:P
2012. ápr. 8. 10:52
 7/9 A kérdező kommentje:
de jól eltudok beszélgetni a pasikkal meg minden.. nem is vagyok csúnya külsőleg .. :D tök normális vagyok. De pl. neten irogatok egy gyerekkel, tiszta jól elvagyunk.. másnap már nem ír..
2012. ápr. 8. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen nem foglalkozom a pasival és egy idő után elkezd futni utánam...persze nem mindnél jön be, de nekem eddig 80%-os volt a siker :D legyél normális vele, de ha közeledik, ne hagyd magad (persze csak mértékkel, mert a kedvét is elveheted)
2012. ápr. 8. 11:15
 9/9 Pocsai Réka válasza:
Egy biztos, ha mosolyogsz és jó kedved van az csak előny! Nem vagyok pasi, de sok fiúk viszont ilyen kérdések alá nem szolgálnának tanáccsal. Az tényleg beválik sokszor ha beszélsz vele (kb. 2 hétig aztán alább hagyod a dolgot) , aztán azt csinálod mintha nem érdekelne, de nem vidd túlzásba! És bármikor néz vagy figyel téged csak mosolyogj rá hosszan és fordulj el.
2012. ápr. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!