Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak másként, hogy észrevegyen? Jellemzése-->
Én lány vagyok, tetszik egy srác. Nem akarok rárontani, és netán beégni, ezért előbb szeretném megtudni, hogy van e esélyem nála.
Egyetemi tankörtársam, nagyon ritkán beszélünk. Ő megvan a barátaival, és ahogy észrevettem, másokkal nem is igazán beszél, szóval eléggé "zárt körű" a társaságuk. Sosem láttam, hogy csak úgy jól érezné magát, mindig ügyel, hogy komoly képet alakítson ki magáról, hogy milyen a tartása. Azért ugye mindenkinek van 1 laza oldala is? Jó lenne azt az oldalát megismerni akivel lehet hülyéskedni, viccelni. Eddig max 1-2 szavas válaszokat adott, de másokkal sem beszédes. Viszont irtó helyes pasi.
Hogy érhetném el, hogy végre beszélni akarjon velem egy olyan srác mint ő? És hogy lehessen vele fesztelenül társalogni? Mert úgy vettem észre, nem tud vagy nem akar "feloldódni" csak a saját "zárt baráti körében"? Annyira szeretném, ha szeretne :)
Tippeket, és normális válaszokat szeretnék
fesztelenül te állat :D
amúgy vegyél erőt magadon és kezdj el vele random dolgokról beszélgetni. ha te nyitott vagy és látja rajtad hogy nem feszengsz, akkor okés, csak lazán. annyira merev bot senki nem lehet, hogy soha nem engedi el magát, mert mindenkinek van egy laza (valakinek atomlaza) oldala is. ha pedig reménytelennek tűnik a dolog, mert játssza a megközelíthetetlent (pedig ez a nők dolga :D), akkor hagyd, kár vele vesződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!