Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
80%
De miért vagy ilyen? Rendesen sajnállak. Komolyan a pénz a fontosabb és nem te?
aug. 29. 18:00
 102/106 anonim ***** válasza:
75%

Én is megjegyeztem, hogy kihasználja a kérdező adakozását. De lehet az a probléma, hogy mindkettőjük (mint az emberek többségénél) önértékelési zavarokkal küzd.

A kérdező ad és a másik elfogadja, de fele annyit nem ad vissza mert túlzásokba estek mindketten.

Az ilyen emberek nem tudnak mást szeretni mivel magukat sem szeretik.

Azért mondják mindenhol, még a vallásban is, hogy szeresd embertársad mint önmagad.

A következtetés még mindig az, hogy mikor te nem szereted saját magad mást nem fogsz tudni. A kérdezőt a pénz motiválja, amiatt akar megfelelni neki, a férfi pedig kihasználja önös érdekek gyanánt. Az önszeretet hiánya megmutatkozik mindkettőjüknél.

aug. 29. 18:08
 103/106 anonim ***** válasza:
100%

Egyidős vagyok veled, és nem betegen sem kell kiszolgálnom a páromat, az exemet sem kellett, és nem lenne az a pénz, ami erre rávinne.

Pedig jelenleg most jövedelmem sincs.

Nyilván megfőzök, kitakarítok, mivel itthon vagyok, de sose kellett elé tennem a kaját senkinek, szendvicset megcsinálja magának, a szennyestartóig eltalál, ahogy a gyerekeim is, nem vagyok senkinek a csicskája.

Utóbbiakból sem életképtelen felnőttet akarok majd.

(A legnagyobb már tini, magának elkészíti, megfőzi az ebédjét, mivel sokszor nem eszi, amit én főzök, így van véve külön neki, megcsinálja.)

Amíg mindketten dolgoztunk, vagy volt, mikor mindketten itthon voltunk, párom ugyanúgy mosogatott, takarított, kimosott.

Ha itthon van, most is főzéshez előkészül nekem, hogy már csak összeállítani kelljen.

(Haverozás meg nálunk nincs, nincs rá igénye.)

aug. 29. 18:31
 104/106 anonim ***** válasza:
100%

"az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét"

Mondanám azt, hogy végtelenül sajnállak, de mivel 36 éves, diplomás nő vagy, nem tudom ezt mondani. Egy pszichológusnak igazi csemege lennél.

aug. 29. 20:08
 105/106 anonim ***** válasza:
100%

“ Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.”

Ezek után meg lenyomod azt a szöveget, hogy te mennyire szívesen csinálod, szolgálod ki…

Jó, legyen így, csináld, de azért akkor is legyen már egy határ könyörgöm! Ha ilyen beteg vagy, akkor nem mész el érte, majd haza jut…de pláne nem csinálsz még neki reggelit is…

Ember, térj már észhez, nem egy csecsemő, akit igen, el kell látni, meg kell etetni akkor is ha anyu rosszul van…felnőtt ember, tud magáról gondoskodni! Legalább megköszönte? Legalább lecseszett érte, hogy miért nem maradtál az ágyban, megcsinálta volna ő? Megkérdezte hogy vagy, miben segíthet neked?

aug. 29. 20:40
 106/106 anonim ***** válasza:
100%
Valaki árulja már el, mi értelme az olyan haziorvosnak, akihez el sem lehet menni, ha beteg az ember, mert többszáz kilométerre van? Laktam már pár helyen életemben, de mindig oda jelentkeztem át, amelyik doki közel volt. Nem azért, mert állandóan beteg vagyok, ez szimpla elorelatas, hogy ha mégis beteg lennék, akkor ne kelljen a város/megye/ország másik végére menni.
aug. 30. 00:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!