Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/106 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, kérdező, de mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít(ott). Ha nem tetszik, akkor hagyd ott a francba.
aug. 29. 10:43
 2/106 anonim ***** válasza:
100%

Még nem betegen sem, ha elvárás. Azért csinálok meg valamit a páromnak, mert én is szeretném.

A barátod önző, hogy betegen is elvárja, de te meg hülye vagy, hogy hagyod magadat.

aug. 29. 10:44
 3/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem is várná el a párom, mert tisztelne ennyire, sőt lemondta volna azt a programot, ha máshogy nem tud elmenni.
 4/106 anonim ***** válasza:
93%

Nem épp normális ami nálatok zajlik…

Miért ennyire önállótlan a párod??

5/106 anonim ***** válasza:
100%
Számomra érthetetlen, hogy miért tűröd el, hogy így kihasználjanak és hogy ennyire semmibe vegyenek.
aug. 29. 10:46
 6/106 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos nem erőltetném, ilyen állapotban. Ilyeneknek miért jut nő...?
aug. 29. 10:55
 7/106 anonim ***** válasza:
100%

Ha pókerezni jár, akkor gondolom az óvodát már kijárta, tehát reggelit (is) tud csinálni magának.

Amúgy normális vagy? Miért csinálsz magadból felmosórongyot?

aug. 29. 11:13
 8/106 anonim ***** válasza:
23%

Ha 41 fokos lázad lenne már halott lennél...

De mondjuk, hogy igaz a sztori. Egészségesen sem KELL kiszolgálnom senkit, nem is lennék hajlandó. Ha te ilyen hülye vagy, akkor további sok boldogságot.

aug. 29. 11:14
 9/106 anonim ***** válasza:
87%

Na, ilyenkor viszont nem bánom, hogy szingli vagyok. Világgá szaladnék már attól is, ha egészségesen ki kellene szolgálnom, nem még ha betegen. Még "haldokolni" sem hagy nyugodtan, hanem az ő szórakozása miatt vezetni kell, éjjel is, aztán egy szörnyű éjszaka után hajnalban kelni reggelit csinálni.

De "amúgy jó" a kapcsolatotok, ugye? Meg a párod is biztos egy fantasztikus férfi...

aug. 29. 11:17
 10/106 A kérdező kommentje:
Szívesen kiszolgálom, szeretek gondoskodni a páromról, de nem ilyen betegen. Úgy érzem, hogy muszáj többet beletennem a kapcsolatunkba nekem, mert jóval kevesebbet keresek nála, így kompenzálnom kell. Nem várhatom el tőle azt, hogy itthon üljön mellettem, attól nem leszek jobban, ahogy azt sem, hogy egyedül ő ne igyon, hogy haza tudjon vezetni. Éjszakai busz nem opció, elég messze áll meg tőlünk, kb. 20 perc gyaloglás a legközelebbi megállójától is, a taxi meg luxuskiadás lenne.
aug. 29. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!