Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy normális, ennyi. Olyan köcsöggel teszed magad aki magasról tesz rád, ha a halálos ágyadon lennél még akkor se hagyna békén, még meghalni se tudnál, vagy a szellemed járna vissza őt szolgálni. Kihasználja, hogy megfelelési kényszered van, nincs önbecsülésed.

Egy normális párkapcsolatban mindkettő fél egyenrangúan kezeli a másikat és egyenjogúság uralkodik köztük.

Az nem azzal egyenlő, hogy minden papíron szerepel 50-50% alapon, de akkor is arra törekednek.

Ha az egyik beteg, lázas, hány akkor a másikat nem cipeli, visszacipeli pókerból. Másnap egyáltalán nem kel fel reggelit készíteni mert nem bír, vége van és mert nem felmosórongy mint te vagy.

További jó csicskáskodást ha olyan "bölcs" vagy, hogy a pénzkülönbség miatt és persze, hogy el ne hagyjon téged lementél kutyába!

aug. 29. 12:24
 32/106 anonim ***** válasza:
100%

“ Éjszakai busz nem opció, elég messze áll meg tőlünk, kb. 20 perc gyaloglás a legközelebbi megállójától is, ”

És? Te tudsz félájultan vezetni, ő meg nem tud egészségesen gyalogolni, vagy mi? 20 perc az semmi, nekem sokáig nem volt jogsim, ennyit gyalogoltam oda+vissza a munkahelyemre…télen hidegben, szakadó esőben, nyáron a hőségben stb. Te meg félted óvod nehogy kicsit is sétálnia kelljen szórakozás után. Vicc…

És az a mégnagyobb vicc, hogy elvárta, és nem az volt, pihenj, gyogyulj, majd megy busszal. Nagyon gáz.

aug. 29. 12:34
 33/106 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű egymásra találás... Részedről a megfelelési kényszer és az alacsonyabb önbecsülés, igaza van 31-esnek, részéről meg ez: "Ő pedig többször kiemelte, hogy nagyon szereti bennem, hogy ilyen vagyok." Ügyes... Szépen megtanulta, hogyan kell jól manipulálni. Követelés, nyílt elvárás-megfogalmazás helyett dicséri, megerősíti a kívánt viselkedést. Mit is lehetne erre mondani, ha neked ez így rendben van, akkor csak ugrálj örömmel betegen is, a kiszolgálásban nincs betegácsi, ünnepnap, hétvége vagy szabi...
aug. 29. 12:36
 34/106 anonim ***** válasza:
100%
Na meg igen, szaros 20 perc séta egy egészséges, életerős felnőtt férfinak... Konkrétan még ajánlott is napi szinten. És éjszaka már nincs 35°C. Nyilván ha Mordorban éltek, tele veszélyes alakkal, átlag alatti közbiztonsággal, rossz közvilágítással stb., akkor érthető. De akkor ezt átgondolja... Nem rád rakja a terhet. Nem dolgozni vagy valami halaszthatatlan ügyet intézni ment, hanem csak kikapcsolódni. Az ő szórakozása zökkenőmentes volt - a te szenvedésed árán. És akkor még jöhet a reggeli is...
aug. 29. 12:41
 35/106 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha ebből még gyerekvállalás is lesz. Belegondolni is rossz, milyen sorsod lesz akkor, és te még jogosnak is érzed majd, bár lógni fog a beled... Ő meg max. néha elcukiskodik a gyerekkel, ha kedve lesz hozzá, beszáll egy-egy esti fürdetésbe, és te ettől le lehetsz nyűgözve, hogy micsoda apa.
aug. 29. 12:45
 36/106 anonim ***** válasza:
68%

28#

"de mind tudjuk, hogy létezik olyan, hogy ráutaló magatartás, léteznek jókor elejtett megjegyzések, pofavágások, manipulációs technikák széles tárháza"

Ismerem őket, évek rutin... :) Nem 1, nem 2 kapcsolaton vagyok túl...

F

aug. 29. 12:52
 37/106 anonim ***** válasza:
100%

"dolgozom most is, csak home office-ban, mert nem akarom, hogy nagy keresetkiesésem legyen a következő hónapban"

Mekkora keresetkiesésed lenne, ha 2-3 napig táppénzen lennél? Nem bírná ki a családi kassza, vagy mi? Tippre a párod pókerpartija több pénzt vitt el, mint amennyit veszítenétek pár nap táppénzen...

Remélem nem komolyan írod ezeket...

aug. 29. 12:54
 38/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszbol eskü, de elképeszto, hogy a XXI. században a noneműek képesek kiszolgalni a férfiakat meg betegen is. Demokrácia van, érvénybe lépett a feminizmus és mégis akad jó pár nőnemű meg mindig aki szolgának és szexrabszolganak áll be. Elkeserito, elszomorito komolyan. Értem én, hogy a múltban valaki abban nőtt fel, de hogy-hogy nem sajnálta az anyját, nagyobb korábban nem mondta neki, hogy ne hagyja magat, inkább váljon el. inkább ugyanazt csinálja. Érthetetlen, hogy a sok rossz emlék nem arra motiválja, hogy ellenkezőleg viselkedjen hanem utánozza mint a majom. Az még felfoghatatlanabb, hogy bár rosszul érzi magát a kapcsolatban, beteg mégis megcsinálja pedig nem verik össze. Mert ha megverne csak megértené az ember. De hogy a pénz miatt csinálja és, hogy megfeleljen neki megalazo. Ami a legrosszabb az egészben, hogy nem a férfi alázza meg hanem ő saját magát. De hiába mert úgyis meg fogja csalni (ha már nem csinálja!) és előbb utóbb le fog mellőle lépni. Akkor persze "mindegyik férfi lusta here, hűtlen stb" lesz a mentalitás, véletlenül se az, hogy saját maga ment bele bármibe míg más nő páros lábbal rugta volna már réges rég ki.
aug. 29. 13:00
 39/106 anonim ***** válasza:
81%

Kvázi buksisimi, hogy milyen készséges cseléd vagy. Kis gondoskodó, odaadó, házias tündérke. Istenem, én ezen kiégtem...

Hogy is várhatnánk bármi változást, ha maguk a nők is fenntartói a rendszernek...

aug. 29. 13:00
 40/106 A kérdező kommentje:
Nem hagynám neki, hogy ugyan nem részegen, de kicsit spiccesen egyedül sétálgasson késő éjszaka, ennél jobban féltem őt. Másrészt szerintem nem sokat mehettek éjszakai busszal, különben tudnátok, hogy milyen ritkán járnak, nem 5-10 percenként. Nem pénzben játszottak, nem is hagynám neki, hogy szerencsejátékozzon. Korábbi kapcsolatomnak amiatt vetettem véget, mert nagyon sok pénzt eljátszott online sportfogadásokon, tehát hiába hiszitek azt, hogy mindent tűrök, ez egyáltalán nincs így, nálam is vannak határok. Ha megcsalna, kezet emelne rám vagy elherdálná hülyeségekre a keresetét, akkor azonnal szakítanék vele. Az,hogy jóval többet keres fusztrál, egyáltalán nem a pénze miatt vagyok vele. Annyira nem rossz a helyzetem, hogy egy kisebb albérletet ne tudnék magamnak finanszírozni, de hangsúlyozom, hogy eszemben sincs vele szakítanom.
aug. 29. 13:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!