Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
Nem vagy normális, ennyi. Olyan köcsöggel teszed magad aki magasról tesz rád, ha a halálos ágyadon lennél még akkor se hagyna békén, még meghalni se tudnál, vagy a szellemed járna vissza őt szolgálni. Kihasználja, hogy megfelelési kényszered van, nincs önbecsülésed.
Egy normális párkapcsolatban mindkettő fél egyenrangúan kezeli a másikat és egyenjogúság uralkodik köztük.
Az nem azzal egyenlő, hogy minden papíron szerepel 50-50% alapon, de akkor is arra törekednek.
Ha az egyik beteg, lázas, hány akkor a másikat nem cipeli, visszacipeli pókerból. Másnap egyáltalán nem kel fel reggelit készíteni mert nem bír, vége van és mert nem felmosórongy mint te vagy.
További jó csicskáskodást ha olyan "bölcs" vagy, hogy a pénzkülönbség miatt és persze, hogy el ne hagyjon téged lementél kutyába!
“ Éjszakai busz nem opció, elég messze áll meg tőlünk, kb. 20 perc gyaloglás a legközelebbi megállójától is, ”
És? Te tudsz félájultan vezetni, ő meg nem tud egészségesen gyalogolni, vagy mi? 20 perc az semmi, nekem sokáig nem volt jogsim, ennyit gyalogoltam oda+vissza a munkahelyemre…télen hidegben, szakadó esőben, nyáron a hőségben stb. Te meg félted óvod nehogy kicsit is sétálnia kelljen szórakozás után. Vicc…
És az a mégnagyobb vicc, hogy elvárta, és nem az volt, pihenj, gyogyulj, majd megy busszal. Nagyon gáz.
28#
"de mind tudjuk, hogy létezik olyan, hogy ráutaló magatartás, léteznek jókor elejtett megjegyzések, pofavágások, manipulációs technikák széles tárháza"
Ismerem őket, évek rutin... :) Nem 1, nem 2 kapcsolaton vagyok túl...
F
"dolgozom most is, csak home office-ban, mert nem akarom, hogy nagy keresetkiesésem legyen a következő hónapban"
Mekkora keresetkiesésed lenne, ha 2-3 napig táppénzen lennél? Nem bírná ki a családi kassza, vagy mi? Tippre a párod pókerpartija több pénzt vitt el, mint amennyit veszítenétek pár nap táppénzen...
Remélem nem komolyan írod ezeket...
Kvázi buksisimi, hogy milyen készséges cseléd vagy. Kis gondoskodó, odaadó, házias tündérke. Istenem, én ezen kiégtem...
Hogy is várhatnánk bármi változást, ha maguk a nők is fenntartói a rendszernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!