Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolgálnátok információval a következő generációnak, hölgyeim?
Mai 2 válasz, nőktől, itt, a Gyakorin: Egyik leírta, hogy a pasija 700-1M fizut kap, 26 évesen. Másik nő leírta, hogy neki a lakás + kocsi + 600 és semmi hitel, az alap.
Nekem már lefőtt a kávé, de talán a jövő generációja szerencsésebb lesz, és tanulhat, ha elolvassa ezt a kérdést, és a válaszokat.
Hölgyek, lányok, asszonyok, mit csinál a pasitok, hogy:
- Fiatal.
- 600+ fizuja van.
- Lakása és kocsija van.
- Nincs hitele.
- Diplomás, mert tudom, hogy kell ez a papír is.
- Van ideje rátok és ha van, akkor a gyermeketekre is.
Köszönöm a válaszokat, a jövő férfinemzedéke nevében!
Csodálatosak vagytok!
Azt hiszem a “ a lakás + kocsi + 600 és semmi hitel, az alap.” választ én írtam.
Nos nekem úgy van ilyen párom, hogy nem fiatal.
"Mai 2 válasz, nőktől, itt, a Gyakorin: Egyik leírta, hogy a pasija 700-1M fizut kap, 26 évesen."
Ja csak éppen azt hagytad ki, hogy ennél a kérdésnél, az ürge gyanúsítgatja a nőjét, hogy ellopott tőle 1000Ft ot!
Ha többet keresne, akkor se kéne, mert ilyennek agya nincs az is biztos.
Elment főiskolára, amit magyon keményen végigtanult! Már a második évben munkaja volt, es több cég is érdeklődött iránta.
Egyebként meg, én irtam, hogy netto 600, saját lakás, (vagy én IS (?) Ez azert nem nagy összeg ám! , valamint, autó (a lakáshitel nem erdekel, nekem is van), Én is ennyit keresek! Tehát elvárom, hogy a másik is ennyit hozzon haza minimum. (És kereshet akarmennyit egy férfi, ha mellé olyan ostoba, mint te, akkor nem kell)
Szívesen! 😊
🙋♀️
Ha létezik is ilyen, az nem 20 éves, hanem legalabb 35-40
De a 2 generáciot se érdemes összehasonlitani, mert a 30 feletti nők ugyanúgy dolgoznak mint a férfiak, legtöbbjüknek van önbecsülése, tartása.
De amiket pl bizonyos tv műsorokról olvasok, ott az a véleményem, hogy egy pasinak bizony valóban meg kell keresni a havi misit, hogy finanszirozhassa a barátnője hóbortjait, köztük a rendszeres plasztikai műtéteket. Es a pszichiátert ha találkozik olyan pasival aki nem dugja meg egy órán belül. (Igen a baratnőt). Plusz annyira háziasak, hogy nemhogy rántott hust nem tudnak csinálni, de azt se hiszik el, hogy a hús az élő állatból lett. Viszont biztosak benne hogy ők a legszebbek, es ertük meg is kell dolgozni. Már nem a szexért, hanem hogy vele maradjon...
Szóval, mit csinál a férjem:
- Fiatal: ez relatív, 37 éves. 28 volt, mikor összejöttünk és akkor még nem volt lakása. 2 éve van, közösen vettük.
- 600+ fizuja van: ennek a dupláját keresi. Már középiskolás korától kezdve szoftvereket fejlesztett, mint PC-re mind mobiltelefonra. Egyetem mellett elvégzett még pár kisebb képzést is, és rengeteg informatikai versenyen is indult. így mire kikerült az oktatásból, gyakorlatilag már kapkodtak utána. Viszont, ez azzal járt együtt hogy fősulin 0 bulizás, tényleg a gépe előtt kókadozott évekig és még mellette dolgozott is.
- Lakása és kocsija van: kocsi nincs, ház mint ahogy írtam, 2 éve van saját, közösen vettük
- Nincs hitele: de, van. A ház fele hitelből van, fele saját pénzből.
- Diplomás, mert tudom, hogy kell ez a papír is: két diplomája van, mindkettő szoftverfejlesztő területen. Neki ez a hobbija is, így azt a munkát végzi, azt tanulta amit szeret.
- Van ideje rátok és ha van, akkor a gyermeketekre is: a hétköznapok mindkdettőnknek nehezek, így akkor egymásra nem sok időnk van, de azért tartunk közös szeánszokat, pl a vacsora MINDIG közös. A hétvége viszont csak a miénk, akkor nincs telefon, nincs gép. Gyerekünk még nincs.
Rólam:
- Kicsit kevesebbet keresek a férjemnél, hiába a pszichológiának az a területe amivel én foglalkozom, kevésbé kifizetődő - nem klinikai szakirány
- 2 diplomám van
- Lakás, kocsi: ahogy fentebb írtam, kocsi nincs, nem is volt. Lakásom sem volt, de örököltem egy bizonyos összeget, amit beforgattunk a férjemmel közös házba. Ha szétmennénk esetleg, akkor a férjem kivásárolna engem a házból, és én tudnék másikat venni (az ingatlan elég nagyértékű).
Nagy esz nem kell hozza, hogy kitalald, ha fiatal es sokat keres, akkor IT teruleten dolgozik. Semmi mas alkalmazotti allasban nem fogsz ilyen jol keresni mar az elso par evedben (IT-ben sem rogton az elso meloddal, de ha jo vagy, lehet gyorsan haladni), mindenhol mashol vegig kell jarnod a rangletrat szepen lassan.
Esetleg lehetnek meg pilotak, legiiranyitok, de azok szerintem nem hemzsegnek itt annyira, mint az IT-s parok :) Es persze vallalkozok, ott meg eleg szeles a paletta, mivel lehet foglalkozni.
A vőlegényem, OKJ.s rendszergazda, 😅 Nincs diplomaja, és metto 800-1M között keres.
(Igaz, folyamatosan képzi magát tovább (open source.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!