Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolgálnátok információval a következő generációnak, hölgyeim?
Mai 2 válasz, nőktől, itt, a Gyakorin: Egyik leírta, hogy a pasija 700-1M fizut kap, 26 évesen. Másik nő leírta, hogy neki a lakás + kocsi + 600 és semmi hitel, az alap.
Nekem már lefőtt a kávé, de talán a jövő generációja szerencsésebb lesz, és tanulhat, ha elolvassa ezt a kérdést, és a válaszokat.
Hölgyek, lányok, asszonyok, mit csinál a pasitok, hogy:
- Fiatal.
- 600+ fizuja van.
- Lakása és kocsija van.
- Nincs hitele.
- Diplomás, mert tudom, hogy kell ez a papír is.
- Van ideje rátok és ha van, akkor a gyermeketekre is.
Köszönöm a válaszokat, a jövő férfinemzedéke nevében!
Csodálatosak vagytok!
Mit csinál a párom? Művészettörténész, amúgy szabadidejében két kutya boldog gazdija, sci-fi és olasz neorealista filmek megszállottja és operarajongó.
- Fiatal.
Relatív, hogy mi a fiatal. Nem 20 éves, de nekem 33 évesen nem is kéne egy 20 éves kisgyerek.
- 600+ fizuja van.
Nincs, 280 körül keres, asszem. De soha nem láttam még a bérjegyzékét. Nem érdekel ilyen mélységében.
- Lakása és kocsija van.
Van mindkettő. Illetve nem lakás, hanem kertesház. Meghaltak már a szülei. A ház is régi, a kocsi is lassan oldtimer. Mikor összejöttünk még egyik sem volt az övé. De nem is érdekelt. Kocsi nekem is van (amúgy lakás is lenne, csak ki van adva), a házat meg felújítjuk majd közösen.
- Nincs hitele.
Nincs. Eddig nem kellett, olyan hülyeségekre meg nem veszünk fel, mint új tv vagy utazás.
- Diplomás, mert tudom, hogy kell ez a papír is.
Diplomás, ahogy én is, hasonló területen végeztünk. Nem a papír kell, hanem a hasonló gondolkodás és világnézet.
- Van ideje rátok és ha van, akkor a gyermeketekre is.
Nincs gyerek, nem is szeretnénk. Rám van ideje, de főleg hétvégenként. Egyébként kettőnk közül én vagyok a mászkálósabb, aki munka mellett néhány hétköznap eljár szabadidős dolgokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!