Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy érzelmileg zárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzelmileg zárkózott férfi milyen? Milyen a kapcsolat vele? Milyen kaliberű nőkkel tud jól kijönni?

Figyelt kérdés
ma 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Szélsőseges esetben:

Elvárja, hogy ugy szeresd hogy nem viszonozza.

Nem mondja soha hogy szeret merthát ő kimutatja inkabb.(nem mutatja ki)

Neked kell bizonyitani hogy te ragaszkodsz meg hű vagy meg minden, merthat ő csak fél hogy elhagyják azert ilyen, ergo ő neked semmit nem bizonyit nem táplál semmit.

Ha féltékeny vagy biztos neked van önbizalomhiányod csak kezeltesd magad. (De nem említi azt sem hogy hű neki senki mas nem kéne csak te örökké. Csak ennyik hogy te vagy a hülye akkor ha nem hiszel.)

Bujjál te hozzá ő nem fog.

ma 09:47
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha rádkölt 200 ft ot az hetekig emlegeti hogy az neki a szeretetkimutatasa.

Meg stn

ma 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nőbe vagyok ilyen, érzelmileg zárkózott.

Van kapcsolatom. Ez 7 éve tart. Előtte 5 évig voltam kapcsolatban.

ma 10:12
 4/13 A kérdező kommentje:
1# elvárják, hogy ragaszkodj? Nem inkább megijednek tőle, ha valaki nagyon ragaszkodik?
ma 10:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak baráti kapcsolatom van ilyen férfival. A születésnapomon sosem köszönt fel, egyszavas válaszokat ad legtöbbször, én viszem a beszélgetéseinket, hozok fel új beszédtémákat, ő fotókkal kommunikál. Feltölt magáról vagy a macskájáról, az életéről egy-egy újabb fotót, ha már egy ideje nem írtam neki, ő így kezdeményezi a kommunikációt.
ma 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Tiszta hülyeség amit leírt az első. Az, hogy valaki zárkózott alapvetően nem jelenti azt, hogy téged kihasználna a saját kedve szerint, megcsalna míg te rád féltekény lenne. Annyit jelent basszus, hogy neki idő kell míg eljut oda, hogy bizalmat szavazzon neked.
ma 10:18
 7/13 A kérdező kommentje:
6# ez mennyi idő lehet míg valakinek bizalmat szavaz?
ma 10:26
 8/13 A kérdező kommentje:
5# akkor pl ő sosem kérdez tőled?
ma 10:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Tiszta hulye a 6.

Nem irtam hogy megcsalná. De arrol se tesz hogy bizhassanak benne mert nem fejez ki kötődést!

ma 10:30
 10/13 A kérdező kommentje:
9# egyáltalán semmi jelét nem mutatja, ha valakit kedvel?
ma 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!