Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, kiégtem volna érzelmileg?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el újra randizni, beszélgetni, de olyan szinten nem fog meg senki, hogy már kezdem azt hinni, bennem van a hiba és esetleg túl magasra tettem a mércét. Régebben elég volt egy mosoly is, és máris ódákat tudtam zengeni az illetőről, most pedig hiába minden, mindenkiben találok olyat, ami miatt elvetem a lehetséges partner ötletet,nincs is kedvem tovább próbálkozni, hogy megkedveljem, ha elsőre 'nem nyűgöz le', nincs meg a szikra, akkor veszett ügy. Vagy 30 felé közelítve ez normális? Vagy kiégtem volna érzelmileg, mert tudatosabban próbálok partnert találni?

Eddig sok csalódásom volt, hosszú kapcsolatokban.. De annyira szerettem a szerelem érzést, hogy szerethetek, most meg csak 'fejjel' megyek előre.

Valaki járt már hasonló cipőben? Mi lett a vége? Vagy írnátok légyszi tanácsokat? Köszönöm!!

2021. dec. 7. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
A társkeresőkön a sok IQ nulla barom engem is csak lehúz.
2021. dec. 7. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Kérdésre elfelejtettem, szoval en ugy jártam hogy elkuldtem már kb 50 srácot hogy legyen szives békén hagyni, meg csalodtam már kb 10 srácban első randin, en már eljutottam arra a szintre hogy inkább rábökök egyre aki tetszik es inkább ne is beszelgessunj szex oszt jó'van. Legalább szexhiányom nem lesz.

Na abbol a kapcsolatbol lett kézkérés:D

2021. dec. 7. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Nő vagyok

(1.és 2. válaszoló voltam)

2021. dec. 7. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kiégtél, tartsál pár hónap szünetet
2021. dec. 7. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szüneteltesd picit a dolgot.
2021. dec. 7. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy érzek, pedig sosem volt még senkim, nem hogy kapcsolatom, férfiként!

Valahogy ahogy telnek az évek egyre kevesebb nőnél érzem a "legalább próbáld meg" érzését, mintha egyre kevesebbet találnék vonzónak is.

2021. dec. 7. 20:59
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
58%
Hiba lenne kiégésről beszélni. Teljesen normális, hogy 30 éves fejjel nem esel minden szíre-szóra szerelembe. Benőtt a fejed lágya, megtanultad, hogy nem illünk össze mindenkivel. Nem kell kétségbeesetten keresgélni sem, csak éld az életedet, és jön aminek/akinek jönnie kell. (Ez nem holmi ezós maszlag, így műxik az élet.)
2021. dec. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!