Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
 51/106 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges, fiatal férfi nem gyalogolhat 20 percet, de a beteg, lázas, fél ájult nőjét volán mögé ülteti. Hát én beszrok :D

Ja, és ha már a párod szolgálja vagy, legalább gondolj a többi emberre, és az összeesés határán ne vezess. Tudod, benne van a kreszben a vezetésre alkalmas állapot. AMit csináltál, az semmivel sem jobb, mint az ittas vezetés.

aug. 29. 13:45
 52/106 anonim ***** válasza:
100%

"Másrészt szerintem nem sokat mehettek éjszakai busszal, különben tudnátok, hogy milyen ritkán járnak, nem 5-10 percenként."

A nappali busz se jár 5-10 percenként mifelénk. És akkor mi van? Nem kötelező pókerezni menni, ha akarja akkor meg meg tudja oldani. Elképesztő a hozzáállásod...

Amúgy 40 fokos lázzal autót vezetni sokkal balesetveszélyesebb, mint sétálni egyet 2 sör után.....

aug. 29. 13:51
 53/106 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, és ha már a párod szolgálja vagy, legalább gondolj a többi emberre, és az összeesés határán ne vezess. Tudod, benne van a kreszben a vezetésre alkalmas állapot. AMit csináltál, az semmivel sem jobb, mint az ittas vezetés."

Ez meg a másik (sokadik)... Csak azért, hogy a szívszerelem gondtalanul pókerezgethessen a cimbikkel, és nehogy baja essen hazafelé, magát és a közlekedés többi résztvevőjét is képes volt veszélybe sodorni, nem beszélve az útba eső ingatlanokról, ingóságokról... És 40-45 perces út, az nem kevés.

aug. 29. 13:52
 54/106 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy régi, gyermekkori most már csak "ismerősöm" a férfi miatt napról napra mosott, vasalt, főzött, takarított. Eleinte persze szépen, hogy nagyon jól esne ki, ha megteszi akkor milyen ügyes. Hallottam a két fülemmel amikor később megmondta neki, hogy mennyit, mit ehet egy nap, hova mehet, úgy megbolondult érte, hogy az anyjával se tartotta a kapcsolatot mert ő is szólt neki, hogy nem kéne hagyni magán uralkodni. A szülei egyébként elfogadható kategória, fogalmam nincs mi által bolondult meg annyira. De valószínűleg nárci volt az alak. Parancsolt neki és hallgatott rá évekig. Egyszer aztán felment a pumpa benne, el mondta, hogy nem akar naponta "bejárónő" lenni és akkor jól megverte. Azóta szerencsére elhagyta, nekem panaszkodott hogyan járt, de mivel nem hallgatott rám se, még én voltam a rossz, irigy (:D) azóta nem beszélek vele bőven. Tehát sajnos ja, vannak olyan nők akik mindent megtesznek a férfiért.

aug. 29. 14:02
 55/106 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, ez csak egy troll kérdés...

Ha mégsem..hol hagytad az önbecsülésed? Nem párod van, hanem gyereked...

aug. 29. 14:06
 56/106 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem várja el, akkor valószínűleg túléli, hogy egy hétig maga készíti a reggelijét, ebédjét, vacsoráját, sőt neked is csinál. Ha ilyen rosszul voltál, még neked kellett volna őt megkérni, hogy vigyen orvoshoz, vagy legalábbis ne igyon aznap, hogy ha éjjel rosszabbul leszel, el tudjon vinni a sürgősségire. Ilyen magas láz nem játék, pókerezni meg máskor is tud, inni meg amúgy sem muszáj.

Tehát éjfélkor fel sem kellett volna venned a telefont, hanem aludni, majd hazajut valahogy, nem óvodás. Vagy csövezik a havernál és reggel jön, amikor jár a rendes busz, nem csak az éjszakai.

aug. 29. 14:09
 57/106 anonim ***** válasza:
100%
A havernak gondolom, annyi sem fért bele, hogy arra a pár órára nála maradhasson aludni a drága barátja, aki úgy sietett hozzá összeröffenésre, hogy semmi sem számított... A haver kicsit sem önzetlen, önfeláldozó típus, ő nem féltette sem a kérdező párját, a kérdezőt meg aztán pláne nem. Vaaagy a kérdező párja utasította el a lehetőséget, inkább csakazértis hazavitette magát a dögrováson lévő párjával.
aug. 29. 14:15
 58/106 anonim ***** válasza:
100%
Szóval olyan jól keres hogy kompenzálnod kell, de egy taxi luxus..gondold ezt át még 1x, meg az egész kapcsolatot.
aug. 29. 14:18
 59/106 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincsen, hogy valaki lázasan autóba ül kétszer és még reggel betegen hányás után is haptákba áll. Túl lett tolva ez a kitalált sztori.
aug. 29. 14:20
 60/106 anonim ***** válasza:
100%
59 én is abben reménykedek hogy kamu..ugye nincs ekkora b.rom a világon🙏🙏🙏
aug. 29. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!