Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
Egy egészséges, fiatal férfi nem gyalogolhat 20 percet, de a beteg, lázas, fél ájult nőjét volán mögé ülteti. Hát én beszrok :D
Ja, és ha már a párod szolgálja vagy, legalább gondolj a többi emberre, és az összeesés határán ne vezess. Tudod, benne van a kreszben a vezetésre alkalmas állapot. AMit csináltál, az semmivel sem jobb, mint az ittas vezetés.
"Másrészt szerintem nem sokat mehettek éjszakai busszal, különben tudnátok, hogy milyen ritkán járnak, nem 5-10 percenként."
A nappali busz se jár 5-10 percenként mifelénk. És akkor mi van? Nem kötelező pókerezni menni, ha akarja akkor meg meg tudja oldani. Elképesztő a hozzáállásod...
Amúgy 40 fokos lázzal autót vezetni sokkal balesetveszélyesebb, mint sétálni egyet 2 sör után.....
"Ja, és ha már a párod szolgálja vagy, legalább gondolj a többi emberre, és az összeesés határán ne vezess. Tudod, benne van a kreszben a vezetésre alkalmas állapot. AMit csináltál, az semmivel sem jobb, mint az ittas vezetés."
Ez meg a másik (sokadik)... Csak azért, hogy a szívszerelem gondtalanul pókerezgethessen a cimbikkel, és nehogy baja essen hazafelé, magát és a közlekedés többi résztvevőjét is képes volt veszélybe sodorni, nem beszélve az útba eső ingatlanokról, ingóságokról... És 40-45 perces út, az nem kevés.
Nekem egy régi, gyermekkori most már csak "ismerősöm" a férfi miatt napról napra mosott, vasalt, főzött, takarított. Eleinte persze szépen, hogy nagyon jól esne ki, ha megteszi akkor milyen ügyes. Hallottam a két fülemmel amikor később megmondta neki, hogy mennyit, mit ehet egy nap, hova mehet, úgy megbolondult érte, hogy az anyjával se tartotta a kapcsolatot mert ő is szólt neki, hogy nem kéne hagyni magán uralkodni. A szülei egyébként elfogadható kategória, fogalmam nincs mi által bolondult meg annyira. De valószínűleg nárci volt az alak. Parancsolt neki és hallgatott rá évekig. Egyszer aztán felment a pumpa benne, el mondta, hogy nem akar naponta "bejárónő" lenni és akkor jól megverte. Azóta szerencsére elhagyta, nekem panaszkodott hogyan járt, de mivel nem hallgatott rám se, még én voltam a rossz, irigy (:D) azóta nem beszélek vele bőven. Tehát sajnos ja, vannak olyan nők akik mindent megtesznek a férfiért.
Remélem, ez csak egy troll kérdés...
Ha mégsem..hol hagytad az önbecsülésed? Nem párod van, hanem gyereked...
Ha tényleg nem várja el, akkor valószínűleg túléli, hogy egy hétig maga készíti a reggelijét, ebédjét, vacsoráját, sőt neked is csinál. Ha ilyen rosszul voltál, még neked kellett volna őt megkérni, hogy vigyen orvoshoz, vagy legalábbis ne igyon aznap, hogy ha éjjel rosszabbul leszel, el tudjon vinni a sürgősségire. Ilyen magas láz nem játék, pókerezni meg máskor is tud, inni meg amúgy sem muszáj.
Tehát éjfélkor fel sem kellett volna venned a telefont, hanem aludni, majd hazajut valahogy, nem óvodás. Vagy csövezik a havernál és reggel jön, amikor jár a rendes busz, nem csak az éjszakai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!