Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
 61/106 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez reális kérdés akkor nem tudom sajnálni a kérdezőt, tényleg úgy van az, hogy csak annyira becsülnek meg amennyire te saját magad, jól írta valamelyik válaszoló.
aug. 29. 14:28
 62/106 A kérdező kommentje:
Mindig olyan voltam, ha valaki 100%- ot szeretne tőlem, akkor vagyok nyugodt, ha legalább 150%-ot teljesítek, nem kifogásokat keresek. Tele vagyok buta sztereotípiákkal, amiket rám vetítetek ki. Közel 18 éve van jogsim, azóta vezetek balesetmentesen. Ha a munkám megkívánja, akkor többszáz km-re, vidékre is. Még ilyen ramaty állapotban is lett volna annyi lélekjelenlétem, hogy megállok, ha annyira rosszul vagyok, hogy tényleg képtelen vagyok már tovább vezetni. Inkább így, mint hogy ő ittasan, akár egy másodpercet is. Aludhatott volna ott, ahogy nekem is mondták, hogy nyugodtan maradjak, de elutasítottam, onnan közel 1,5 óra lenne neki reggel beérni a munkahelyére,valamint én is a saját közegemben szeretek pihenni, pláne ilyen állapotban.
aug. 29. 14:38
 63/106 A kérdező kommentje:
*vagytok
aug. 29. 14:38
 64/106 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, most már tuti hogy troll vagy. Mind ilyen bután picsogósan mellébeszélők vagytok amikor nőnek adjátok ki magatokat.
aug. 29. 14:41
 65/106 anonim ***** válasza:
100%

"ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni"

Ja, persze. :D

Ha azt a 150%-ot a saját életedbe fektetnéd, sokkal előrebb lennél, mint egy pasi szolgája.

35 felett vagy minimum. Szerinted tényleg normális, amit csinálsz? És még velünk van a baj?

aug. 29. 14:49
 66/106 anonim ***** válasza:

A fentit erre írtam:

"Még ilyen ramaty állapotban is lett volna annyi lélekjelenlétem, hogy megállok"

aug. 29. 14:51
 67/106 A kérdező kommentje:
Mély levegőt vettem, majd lassan kifújtam, így vészeltem át a nehéz perceket. Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak még olyan nők, akik előrébb helyezik a párjuk igényeit, mint a sajátjukat? 36 vagyok, de a koromnak semmi jelentősége nincs ebből a szempontból, így álltam hozzá az akkori kapcsolatomhoz 19 évesen, majd később 26 évesen, most is, és ez nem fog változni 60-70 éves koromra sem.
aug. 29. 14:53
 68/106 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mi a kérdés tulajdonképpen? Élj akkor szolgaként, àldozd fel magad a párodért. Mások nem akarnak így élni. Mit szeretnél tudni?
aug. 29. 14:54
 69/106 anonim ***** válasza:
100%

Lol, ne magyarázkodj! Lázasan ő téged miért hagyott otthon, vagy ha már ment miért ivott alkoholt? Egy nyomorék estét nem lehetett volna hanyagolni, vagy muszáj volt inni? A saját barátai kiutálták volna mert nem ivott? Qrvára néztek téged ha nem mondták a párodnak, hogy maradjon ki, vagy ne igyon, hazaviszi valamelyik haver!

Eddig azért picsogtál, hogy betegen maj' összeestél, most meg teszed magad, hogy milyen távot le tudsz vezetni? Menj már tudod hova!

Ha tényleg igaz (lenne) ez a történet akkor pusztulj meg mellette ha a pénz miatt remegsz és nem azzal foglalkozol, hogy kutyába se néz a herceged.

Ha meg trollkodsz - ami valószínűbb - sőt trollkodsz! akkor nem gondoltad át a részleteket. Leleplezted saját magad. Ja, majd 4 napig 41 fokos lázzal vezet valaki ahelyett, hogy kórházban feküdne. Azért senki se hülye, hogy ezt elhigyje. Máskor jobban gondold át. XD

aug. 29. 14:56
 70/106 anonim ***** válasza:
100%
Abból is tökéletesen látszik hogy pasi a kérdező hogy a vezetési képességeiről ömleng a 62-ben miközben rohadtul nem erről szól ez az egész szánalom kamu.
aug. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!