Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
"ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni"
Ja, persze. :D
Ha azt a 150%-ot a saját életedbe fektetnéd, sokkal előrebb lennél, mint egy pasi szolgája.
35 felett vagy minimum. Szerinted tényleg normális, amit csinálsz? És még velünk van a baj?
A fentit erre írtam:
"Még ilyen ramaty állapotban is lett volna annyi lélekjelenlétem, hogy megállok"
Lol, ne magyarázkodj! Lázasan ő téged miért hagyott otthon, vagy ha már ment miért ivott alkoholt? Egy nyomorék estét nem lehetett volna hanyagolni, vagy muszáj volt inni? A saját barátai kiutálták volna mert nem ivott? Qrvára néztek téged ha nem mondták a párodnak, hogy maradjon ki, vagy ne igyon, hazaviszi valamelyik haver!
Eddig azért picsogtál, hogy betegen maj' összeestél, most meg teszed magad, hogy milyen távot le tudsz vezetni? Menj már tudod hova!
Ha tényleg igaz (lenne) ez a történet akkor pusztulj meg mellette ha a pénz miatt remegsz és nem azzal foglalkozol, hogy kutyába se néz a herceged.
Ha meg trollkodsz - ami valószínűbb - sőt trollkodsz! akkor nem gondoltad át a részleteket. Leleplezted saját magad. Ja, majd 4 napig 41 fokos lázzal vezet valaki ahelyett, hogy kórházban feküdne. Azért senki se hülye, hogy ezt elhigyje. Máskor jobban gondold át. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!