Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
#17: "És ennek mi köze az én állításomhoz?"
Az, hogy az említett hozzászólónak nincsen az életében az "a férfi", akit te emlegetsz, és akitől (a te fantáziádban) szívességet kéreget a semmiért.
10
Ja, akkor szépen kihagy egy póker estet és ápol téged.
És ágyba viszi a reggelit, nem pedig te kelsz fel lázasan neki reggelit csinálni.
Azért, mert többet keres, még nem vagy a csicskája.
Sosem kell kiszolgálni a párom.
Ha beteg vagyok, akkor pláne nem.
18. Sose vártam el. Nem vagyok kisgyerek, akit etetni kell.
F
25
Önmagában nem is lenne vele gond, ha kölcsönös. De a kérdezőéknél nem kölcsönös. Egyedül a kérdező szolgálja ki a párját 40 fokos lázzal is, és ezt el is várják tőle. WTF!!
Nem betegen sem KELL kiszolgálnom. Az egy dolog, ha szeretek róla gondoskodni és szívesen megteszem, hogy neki is főzök egy kávét és ha már úgyis arra járok, elviszem a dolgozószobájába meg amikor reggelit készítek, akkor mindkettőnknek készítem és neki is kiszedem a rántottát a tányérba a serpenyőből, na de hogy ez elvárás legyen... Főleg betegen. Az lenne a minimum, hogy ilyenkor ő kel fel hamarabb, hogy neked adjon reggelit meg mondjuk nem ébreszt fel éjfélkor, miközben tudja, mennyire pocsékul vagy, hanem hagy pihenni, ő meg megoldja a hazajutást, mint egy felnőtt ember, önállóan.
Az nem mentség, hogy többet keres nálad, nem jogosítja fel, hogy ezt elvárja tőled, és neked se ad indokot, hogy lealacsonyítsd magad szolgaszintre. A párkapcsolatban jobb esetben bevételi különbségektől függetlenül is egyenlő felek vagytok. Jobb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!