Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
100%

#17: "És ennek mi köze az én állításomhoz?"

Az, hogy az említett hozzászólónak nincsen az életében az "a férfi", akit te emlegetsz, és akitől (a te fantáziádban) szívességet kéreget a semmiért.

aug. 29. 11:37
 22/106 anonim ***** válasza:
92%

10

Ja, akkor szépen kihagy egy póker estet és ápol téged.

És ágyba viszi a reggelit, nem pedig te kelsz fel lázasan neki reggelit csinálni.

Azért, mert többet keres, még nem vagy a csicskája.

aug. 29. 11:38
 23/106 anonim ***** válasza:
100%

Sosem kell kiszolgálni a párom.

Ha beteg vagyok, akkor pláne nem.

aug. 29. 11:42
 24/106 anonim ***** válasza:
56%
Ő nem a párod!
aug. 29. 11:46
 25/106 anonim ***** válasza:
100%

18. Sose vártam el. Nem vagyok kisgyerek, akit etetni kell.

F

aug. 29. 11:47
 26/106 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ő rá se beszél semmire, te magadtól ugrasz mint egy csicska, vagy trollkodsz? Nagyon hihetetlen, hogy létezik olyan ember aki 41 fokos lázzal egyáltalán fel tud állni, pláne nem hihető, hogy még vezet is és otthon pattog, főz, takarít. Amúgy hogy-hogy olyan betegen mint vagy neked van enerrgiád nemcsak kérdést kiírni, de még válaszolni is eléggé hosszan és helyesen írva? Azt írtad szédülsz pedig gyógyszert vettél be.. Különben ha komoly ez a kérdés ha nem akkor is nem normális vagy. Egyrészt azért mert önkéntesen csicska vagy, másrészt azért mert ilyen kérdést fantáziáltál ki. XD
aug. 29. 11:52
 27/106 anonim ***** válasza:
63%

25

Önmagában nem is lenne vele gond, ha kölcsönös. De a kérdezőéknél nem kölcsönös. Egyedül a kérdező szolgálja ki a párját 40 fokos lázzal is, és ezt el is várják tőle. WTF!!

aug. 29. 11:54
 28/106 anonim ***** válasza:
51%
25, te lehet, hogy nem. Az is lehet, hogy ez a kérdés kamu. Az viszont biztos, hogy rengeteg férfi van ezen a szinten, és lesz még szerintem 2050-ben is... Egy átlagos magyar nőnek ebbe a típusba van a legnagyobb esélye belefutni. Kérdezőnk pasija is, ha igaz, lehet, hogy nem közli ezt nyíltan elvárásként, de mind tudjuk, hogy létezik olyan, hogy ráutaló magatartás, léteznek jókor elejtett megjegyzések, pofavágások, manipulációs technikák széles tárháza.
aug. 29. 11:59
 29/106 anonim ***** válasza:
87%

Nem betegen sem KELL kiszolgálnom. Az egy dolog, ha szeretek róla gondoskodni és szívesen megteszem, hogy neki is főzök egy kávét és ha már úgyis arra járok, elviszem a dolgozószobájába meg amikor reggelit készítek, akkor mindkettőnknek készítem és neki is kiszedem a rántottát a tányérba a serpenyőből, na de hogy ez elvárás legyen... Főleg betegen. Az lenne a minimum, hogy ilyenkor ő kel fel hamarabb, hogy neked adjon reggelit meg mondjuk nem ébreszt fel éjfélkor, miközben tudja, mennyire pocsékul vagy, hanem hagy pihenni, ő meg megoldja a hazajutást, mint egy felnőtt ember, önállóan.

Az nem mentség, hogy többet keres nálad, nem jogosítja fel, hogy ezt elvárja tőled, és neked se ad indokot, hogy lealacsonyítsd magad szolgaszintre. A párkapcsolatban jobb esetben bevételi különbségektől függetlenül is egyenlő felek vagytok. Jobb esetben.

aug. 29. 12:00
 30/106 A kérdező kommentje:
Nem várja el, én csinálom önkéntesen, de már leírtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy szívesen csinálom, jólesik ilyen módon is gondoskodni róla, csak nem betegen. Ő pedig többször kiemelte, hogy nagyon szereti bennem, hogy ilyen vagyok. Mindig nagyobb örömmel tölt el az, ha adok valamit, mintha kapok, de ez nem jelenti azt, hogy ő sosem lep meg semmivel, egyáltalán nem érzem egyenlőtlennek a kapcsolatunkat. Nem tehetem meg, hogy rengeteget pihenjek, dolgozom most is, csak home office-ban, mert nem akarom, hogy nagy keresetkiesésem legyen a következő hónapban.
aug. 29. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!