Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
 71/106 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha a pasikád lelép egy másik nővel, míg te a könyhakövet suvickolod, elgondolkozol, miért kéne mindent is adni úgy, hogy nem kapsz semmit.
aug. 29. 15:00
 72/106 anonim ***** válasza:
100%

“Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak még olyan nők, akik előrébb helyezik a párjuk igényeit, mint a sajátjukat?”

Nem nehéz elhinni, csak szomorú. És kicsit bosszantó, mivel az ilyenek miatt sok (NEM MIND) férfi normálisnak tekinti és elvárná ezt a partnerétől.

aug. 29. 15:00
 73/106 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma te kapcarongy, hogy nemcsak adni kell hanem kapni is lehetőleg egyforma mennyiségben, vagy legalábbis arra törekedni.

Amikor nem bánta, hogy lázas vagy és hagyta, hogy elvidd oda, egyedül vezess haza, éjfélkor hívott, hogy menj érte akkor megint egyedül vezettél oda és vissza vele. Ahelyett, hogy ült volna a seggén 1 estét és ápolt volna téged! Egyáltalán még emberszabámba se vesz téged. Más ember még idegen embernek is segítene, állatot megmentene a te párocskád meg 3,5 év után egyedül hagyott téged betegen! Végighánytad az éjszakát és reggel még neki készítettél kávét, reggelit. Isten áldjon meg téged világossal! 36 évesen hogyan lehet itt tartani? Mikor kotyvasztasz magadnak össze önbecsülést, észt? Soha? Oké, de gyermeked ne legyen kérlek szépen! Neked nem való!

aug. 29. 15:05
 74/106 anonim ***** válasza:
72%
#73 ne húzd fel magad, ez nem nő, csak egy kamus provokátor.
aug. 29. 15:07
 75/106 A kérdező kommentje:
Vidéken van a háziorvosom, emiatt nem fogok lemenni 320 km-re, hogy megvizsgáljon. A sürgősségiről pedig elég friss tapasztalatom van, mikor a páromat vittem be februárban vakbélgyulladás tüneteivel. Konkrétan 4,5 órát vártunk, hogy behívják, majd további 2 órát,hogy elkészüljön a vérvétele és az ultrahangja eredménye. A branült rosszul tették be neki, hetekkel az eset után is lila volt a könyökhajlatánál a vénája, köszönöm, én ebből nem kérek, kúrálom magam házilag inkább.
aug. 29. 15:08
 76/106 anonim ***** válasza:
74# Ahhoz képest amúgy elég meggyőzőre sikerült. Én bekajáltam a kérdést. :(
aug. 29. 15:08
 77/106 anonim ***** válasza:
48%

Nem, ez tényleg olyan ostoba, mentális beteg!

aug. 29. 15:11
 78/106 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak magától nincs annyi esze, hogy nagyon magas lázzal ne téged ugráltasson? Ha annyira akar menni, nem bírja ki, hogy ez egyszer nem iszik, és ő vezet? Ez a reggelikészítés meg viccnek is rossz. Ezt egészségesen sem kéne, maximum alkalomszerűen, kedvességből, de ha állandóan csinálod, akkor inkább az anyja vagy, nem a párja. Tök mindegy, ki mennyit keres, ez nem ezen múlik. Az én férjem is nagyságrendekkel többet keres nálam, ettől még nem vagyok a házvezetőnője, arról nem beszélve, hogy a föld alá süllyedne szégyenében, ha betegen engem csicskáztatna.
aug. 29. 15:11
 79/106 A kérdező kommentje:
Nonszensz, hogy egyesek szerint betegen csak arra van energiám, hogy kitalált történeteket gyártsak. Mégis mit szeretnétek, tegyek be ide egy szelfit, hogy lássátok, valóban nő vagyok és jelenleg bohócvörös orrom van a sok orrfújástól, valamint iszonyú sápadt vagyok? Esetleg megelégedtek a lázmérőmről egy képpel, amin látszik, hogy 10 perce is 40,2 fokos lázam volt?
aug. 29. 15:13
 80/106 anonim ***** válasza:
100%

A meséd szerint van erőd vezetni éjszaka, hajnalban főzni, dolgozni. Miért ne lenne energiád kamuzni?

aug. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!