Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?
Ezt apám 35 év házasság után anyámtól nem várná el, nemhogy egy 3,5 éves kapcsolatocskában...
Amúgy nekem sem kell kiszolgálnom a párom, nem egy csecsemő.
Mi az, hogy meg kellett csinálni a reggelijét?? Nincs ilyen, hogy kell! Az enyém biztosan nem csinálja meg és nem kocsikáztatna ilyen betegen! Fordítva sem! Úgyhogy ezen el kéne gondolkodni.
35/F
Egyre jobb. Te félted őt. És ő téged??? Még csak a kocsit sem, pedig átlag férfi arra kényes. Neki ezek szerint minden mindegy, csak ő zavartalanul, kényelmesen kikapcsolódhasson. Te meg még azon is gondolkoztál, hogy ha nem lett volna késő este, egy barátnődet ugrasztod érte, csak meg legyen oldva...
De tök jó, hogy ennél durvább dolgokat már nem tűrsz...
Uristen.
A tobbiek mindent elmondtak, ennyire ritkan egyontetuek a valaszok.
43+
Plusz kismilliószor járok egyedül ide-oda, akár éjjel jövök hazafelé, nincs autónk, párom még egészséges lábbal sem jönne ki értem, és ez így van rendben. Felelős felnőtt férfi vagyok, rohadtul hazafelé kell találnom!
#39 "Hogy is várhatnánk bármi változást, ha maguk a nők is fenntartói a rendszernek..."
Kétségtelenül léteznek ilyen lábtörlők, de itt az ilyen kérdéseket, egyiket a másik után, rohadtul átlátszóan incelek írják ki. Mondjuk azt nem értem miért mert számukra baromira kontraproduktív. Nem is értem miért csinálják. Semelyikünk nem fog a fejéhez kapni hogy ó ha ez ilyen általános akkor nekem is ilyen csicskának kell lennem, + az átlag magyar pasikból már egyébként sem kérő szingli nőkben meg tovább erősíti azt hogy jobb egyedül mint egy ilyen féreggel.
Lehet, hogy incel írta ki, de ez valós problémát jelent. Nagyon sok nő a való életben úgy viselkedik mint a kérdező.
Bizony sok, nem is gondolnátok, hogy mennyi még most is... Nem csak 50 év fölötti, képzetlen, kissé maradi nők, hanem értelmes, tanult fiatalok ugyanúgy. És akkor ők így kapcsolatban vannak, feleségül veszik őket, gyerekük is lesz, általában nem egy, onnantól ki sem látszanak a melóból. És igyekeznek, törekednek, meg mellette próbálnak a munkaerőpiacon is helytállni, lehetőleg nem minimálbérért (persze ez a része helyes). Egy idő után esetleg még kapnak segítendő/ápolandó idősödő szülőt is a nyakukba - igen, a férfiét is ők...
Amíg sokan vannak és önként, addig reménytelen... Folyamatosan újratermelődik ez az elcseszett felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!