Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegen is ki kell szolgálnato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegen is ki kell szolgálnatok a párotokat?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt, ezalatt most vagyok először nagyon beteg. 4 napja 40-41 fokos láz, nagyon erős torokfájás, orrfolyás. Tegnap estére volt megbeszélve a barátaival egy pókerezős este, mivel ilyenkor inni is szoktak, így én szoktam elvinni és hazahozni, kb. 40-45 percre lakik tőlünk a barátja. Tegnap bevettem a lázcsillapítót, de nem igen lettem jobban tőle, rázott nagyon a hideg, szédültem, így mondtam neki, hogy most nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha ilyen állapotban vezetnék. Vártunk egy picit, ahogy jobban lettem, indultunk el. Este éjfél körül hívott, hogy mehetek érte, ekkor szintén nagyon rosszul voltam, azt éreztem vezetés közben, hogy menten össze fogok esni, plusz hányingerem is volt. Ha nem lett volna késő éjszaka, akkor hívtam volna valamelyik barátnőmet, hogy hozza már helyettem haza a páromat, de ilyen későn senkit nem akartam zavarni. Végül hazaértünk, de az egész éjszakát végighánytam. Reggel fél 6-kor fel kellett kelnem megcsinálni a páromnak a reggelijét, ami szintén nagyon nehezemre esett. Nem vagyok hisztizős, nyávogós egyáltalán, de most úgy érzem, hogy nem bírom ilyen állapotban folyamatosan kiszolgálni a pasim.
aug. 29. 10:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:

90

És ha megbetegszel? Vagy jogsit kell csináltatni?

aug. 29. 17:17
 92/106 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha igaznak tekintjük az egészet: kérdező 36 éves, kapcsolat 3,5, tehát 30 fölött ismerkedett meg egy feltételezem, szintén 30-as pasikával. Na, erről is ennyit... 30 alatt sem sokkal jobb, de ilyenek vannak 30+... Egy dolog, hogy a kérdező milyen, de képzeljük el, a férfi milyen lehet. Tipikusan egy azok közül, akiknél jobb egyedül. És még nem is ez a leggázabb egyed a 30-as egyedülálló férfiak között, sőt, lehet, ő a legkevésbé az...
aug. 29. 17:24
 93/106 anonim ***** válasza:
100%

92#

Nem azért, hogy beléd kössek, de mégis mi várható amikor a kérdező mártír? Az, hogy a másik él a lehetőséggel. Ha most tejbe/vajba fürösztenek téged egy idő után hozzászoksz, elkényelmesedsz, elkényeztetett leszel. Ilyen az emberi természet. Jól mondják, hogy a jóból is megárt a sok.

Tegyük fel, hogy mondtad a párodnak, hogy ne vegyen neked cipellőt mert már sok van, nem érzed jól magad attól, hogy költelezik, de ő mégis megveszi mert örömet akar okozni. Megszokod és akaratlanul is többet és többet vársz el tőle hiszen ő mindenre képes érted. Lehet, hogy van defektje a fókának, de a kérdező borítékolhatóan mentálisan sérült egyén. Nem csoda, hogy egymásra találtak. Viszont az ember akkor is úgy van "beprogramozva", hogy egy bizonyos időn belül természetesnek veszi a másik figyelmét.

aug. 29. 17:37
 94/106 anonim válasza:

93

A ... fókának?

aug. 29. 17:40
 95/106 anonim ***** válasza:

94#

Komolyan ennyi maradt meg abból amit felsoroltam? Az a legfontosabb rész? :)

aug. 29. 17:41
 96/106 anonim válasza:
100%

95

Nem. Bocs, a hőség az agyamra megy... Végigolvastam és tök jót írtál. Fel is pontoztalak.

aug. 29. 17:48
 97/106 anonim ***** válasza:

Vicces lett volna.

(Fóka-férfi)

aug. 29. 17:51
 98/106 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 30 évben még nem voltam olyan beteg hogy komolyabb orvosi kezelésre szoruljak, szóval ha a jövőben lesz ilyen, akkor:

- ha enyhe a baj pl megfázás vagy influenza jellegű baj, akkor íratok fel gyógyszert mint az előző pàr alkalommal

- ha meg nagyon a baj, akkor iràny a kórház

aug. 29. 17:54
 99/106 A kérdező kommentje:
3 éve lakunk együtt, nem nála, egy házat bérlünk közösen, a lakása ki van adva, én pedig albérletben éltem előtte. Átjelentkezhetnék, de eddig nem volt rá szükségem, 10 évente egyszer hazamentem az orvosomhoz, amikor a jogsim miatt kellett. Írtam, hogy nem vagyok betegeskedő típus, utoljára 7 éve voltam beteg. 2 diplomám van, a szakterületemen dolgozókat sajnos nem igazán fizetik meg. A páromnak egy sincs, mégis jóval magasabb a kereste.
aug. 29. 17:57
 100/106 anonim ***** válasza:
62%
93, igen, a kérdezőnek is van defektje, csak nézzünk rá egy picit máshonnan közelítve, hogy az övé milyen, meg hogy ehhez képest a pasi milyen lehet... Igaz, hogy ilyen az emberi természet, hogy él a lehetőséggel, de szerintem nem a végtelenségig. Azért a jobbakban csak van egy gát. Ha odáig nem is jutott el a pasi, hogy pl. ő főzzön a kérdezőnek, de hogy ennyire nem volt tekintettel az állapotára... Te képes vagy ilyen lenni azzal, akit szeretsz és látod, hogy meglehetősen rosszul van? Szerintem ez túlmegy azon a szinten, amit írtál. Ez már valami más... És nagyon sokat elárul a pasi jelleméről.
aug. 29. 18:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!