Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?
54. Annyira bírom hogy nem veszitek észre magatokat.
🙃🙃🙃
Komolyan azt gondoljátok hogy mindenben, és mindig a férfinak kell engedni? Ugyan miért? Saját lakása. Úgy él ahogy akar. Maximum elhagyja a csaj, na puff.
Mi az hogy a te házad azt csinálsz amit akarsz? Mert csak a tiéd? Csak te élsz benne? Mi ez a felfogás... Jó, hogy nem azt mondod neki fogja be a pofáját mert a te házad ő csak megtűrt személy/vendég akinek nincs beleszólása semmibe.
Erősen kétlem, hogy ha valaki valakivel együtt akkor csak az egyik takarítja a házat... De tegyük fel igaz. Lehet azért kéri mert "kitakarítod" közben belépsz és tiszta ammónia szag van, minden tiszta pisifolt...
A wc tetővel meg totálisan egyet értek, több szempontból is higénikusabb.
Ha ennyire nem vagy hajlandó hozzá alkalmazkodni (mert a te házad, gondolom nem te tartod el, ketten vásároltok a lakásba, fizetitek a költségeket) akkor hagyd el, mert ez baromi gáz.
61, én is férfi vagyok, ezért tartom viccesnek, hogy a kérdező így kiborul egy ilyen hülyeségen:D
Az együttélés minden esetben kompromisszumkényszer, máskülönben egsyzerűen nem megvalósítható. Még akkor sem, ha egy kutyával élsz együtt, nemhogy egy másik emberrel:D
Persze, mondhatjuk, hogy ő lakása, ő szabályai, de akokr ne csodálkozzon, ha a csaj nem érzi otthon magát ott, ahol lakik. Hiszen neki kuss a neve, nem az ő lakása.
A cél a közös szabályok lefektetése ami mindkét félnek jó és nem egyoldalú. Igen, az egiyké a lakás, de eeeeeelvileg mindkettejük otthona, így az élettér kialakításához mindkettőnek pont ugyanannyi joga van. Ha ez nem tetszik, ne élj együtt senkivel, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!