Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon ez mennyire működik?
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyok együtt és elég nagy az értelmi szint különbség. Olyan 30% lehet kb. Eddig nem zavart, de most mióta együtt lakunk 1 éve nagyon felerősödött. Azért biztos van olyan aki le tud élni így egy életet, nem tudom. Szeretem!ma 10:01
1/7 anonim 

válasza:

Miben nyilvánul meg az értelmi szint különbség?
Kinek az előnyére, hátrányára?
Debil?
2/7 A kérdező kommentje:
A logikus gondolkozásban például!
ma 10:05
3/7 anonim 

válasza:

Elemi dolgokban?
És miben jobb, mint te vagy, pl?
Én matekból tök hülye vagyok, viszont minden másból, művészeti témákból is jó.
A mérnök férjem nem tart szellemileg elmaradottnak.
4/7 anonim 

válasza:

5 éve vagytok együtt és csak most tűnt fel? Azért ennek már az első fél évben legalább ki kellett volna derülni. De amúgy engem is érdekelnének konkrét példák, hogy miben nyilvánul meg az értelmi különbség konkrétan.
5/7 anonim 

válasza:

Kifejtenéd?
Mesélj kicsit magadról, a te kompetenciáidról, valamint a párodról és az ő kompetenciáiról
7/7 anonim 

válasza:

Ha ő tolerálja, hogy te szellemileg ennyivel gyengébb vagy, szerintem ne csinálj belőle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!