Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.

Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.

Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?

2023. febr. 27. 16:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
87%

110.

10000% hogy nem takarít minden pisálásnál. Kamu.

2023. márc. 3. 00:03
 112/125 anonim ***** válasza:
76%

110 vagyok.

Én is így gondoltam.

2023. márc. 3. 00:05
 113/125 anonim ***** válasza:
34%

szerintem a vilagon 2fele no van.

az egyiket pont nem erdekli ez az allva pisiles dolog, a masik meg tul nagy jelentoseget tulajdonit neki es ezzel probal terrorizalni vagy nyomast gyakorolni rad.

mi pasik imadunk allva pisilni, egyszeruen napi multi-challenge, hogy beletalalj. Sokkal jobban is esik igy.

De.. az teny, hogy a lehajtott WC TETŐ(!), nem csak deszka sokkal esztetikusabb latvanyt nyujt, igy en is haklis vagyok, ha nincs lehajtva.

Anno par eve, amikor a parom/felesegem ezt felhozta, brutalisan osszevesztunk, kb ugyanazokat az erveket hoztam fel, mint te.

Azota van 3 gyerekunk, es most vegiggondolva, kb 50-50% aranyban ulok a klotyon pisi kozben is.

szoval mondd neki, hogy van remeny arra, hogy majd egyszer leulsz a deszkara kozben, de majd szeretned magadtol ezt megtenni :DD

egyebkent meg UV lampaval nezd korbe, mennyit frocsogsz ki aztan lehet rajta vitatkozni naphosszat.

a deszkat meg hajtsd le utana aztan kalap.

ezért ne dobd ki a csajt :)

2023. márc. 3. 05:26
 114/125 anonim ***** válasza:
13%
ülve sztm csak a nők pisilnek meg max még a melegek, egy férfinek azért van pénisze, hogy állva pisiljen
2023. márc. 3. 13:40
 115/125 anonim ***** válasza:
100%
Azért. Sőt, te ettől vagy férfi. Mástól sajnos nem.
2023. márc. 3. 13:43
 116/125 anonim ***** válasza:
100%

"egy férfinek azért van pénisze, hogy állva pisiljen"

Édes istenem, ez a rengeteg tudatlan ember, akiknek semmi szégyenérzetük nincs ilyen kijelentések után :DD

2023. márc. 3. 13:49
 117/125 anonim ***** válasza:
100%

"egy férfinek azért van pénisze, hogy állva pisiljen"

Ez tetszik 😅😅😅ezek szerint nem férfiakkal vagy melegekkel voltam eddig együtt. 🤦🏻‍♀️

2023. márc. 3. 15:03
 118/125 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon mindig ülve szoktam, nyilvános helyeken ha sietek akkor állva
2023. márc. 3. 16:11
 119/125 anonim ***** válasza:
84%

Azért arra kiváncsi vagyok mi a faxért nem akar a kérdező ülve pisilni. Letörik a hímvesszője vagy mi a fax?

Mi az istennek kell körbehugyozni azt a szerencsétlen wc-t.

Szokás kérdése. Kérdező! Hugyozz ülve, és a téma lezárva. Nem döglesz bele majd meglátod. Cserébe nem lesz hugybűz az egész lakásban, nem hordod szét a papucsoddal a mocskot a padlóról amit a széthugyozott wc körül összetappogsz, és nem kell annyit takarítanod a wc t sem, meg nem kell hajtogatnod fel le azt az istenverte ülőkét.

És még más is el tud menni gusztussal a wc re nálad.

Na nem jobb így?

2023. márc. 3. 19:54
 120/125 anonim ***** válasza:
81%
Gyerekek, a wc nem piszoár. Világos?
2023. márc. 3. 19:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!