Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?

110.
10000% hogy nem takarít minden pisálásnál. Kamu.

110 vagyok.
Én is így gondoltam.

szerintem a vilagon 2fele no van.
az egyiket pont nem erdekli ez az allva pisiles dolog, a masik meg tul nagy jelentoseget tulajdonit neki es ezzel probal terrorizalni vagy nyomast gyakorolni rad.
mi pasik imadunk allva pisilni, egyszeruen napi multi-challenge, hogy beletalalj. Sokkal jobban is esik igy.
De.. az teny, hogy a lehajtott WC TETŐ(!), nem csak deszka sokkal esztetikusabb latvanyt nyujt, igy en is haklis vagyok, ha nincs lehajtva.
Anno par eve, amikor a parom/felesegem ezt felhozta, brutalisan osszevesztunk, kb ugyanazokat az erveket hoztam fel, mint te.
Azota van 3 gyerekunk, es most vegiggondolva, kb 50-50% aranyban ulok a klotyon pisi kozben is.
szoval mondd neki, hogy van remeny arra, hogy majd egyszer leulsz a deszkara kozben, de majd szeretned magadtol ezt megtenni :DD
egyebkent meg UV lampaval nezd korbe, mennyit frocsogsz ki aztan lehet rajta vitatkozni naphosszat.
a deszkat meg hajtsd le utana aztan kalap.
ezért ne dobd ki a csajt :)

"egy férfinek azért van pénisze, hogy állva pisiljen"
Édes istenem, ez a rengeteg tudatlan ember, akiknek semmi szégyenérzetük nincs ilyen kijelentések után :DD

"egy férfinek azért van pénisze, hogy állva pisiljen"
Ez tetszik 😅😅😅ezek szerint nem férfiakkal vagy melegekkel voltam eddig együtt. 🤦🏻♀️

Azért arra kiváncsi vagyok mi a faxért nem akar a kérdező ülve pisilni. Letörik a hímvesszője vagy mi a fax?
Mi az istennek kell körbehugyozni azt a szerencsétlen wc-t.
Szokás kérdése. Kérdező! Hugyozz ülve, és a téma lezárva. Nem döglesz bele majd meglátod. Cserébe nem lesz hugybűz az egész lakásban, nem hordod szét a papucsoddal a mocskot a padlóról amit a széthugyozott wc körül összetappogsz, és nem kell annyit takarítanod a wc t sem, meg nem kell hajtogatnod fel le azt az istenverte ülőkét.
És még más is el tud menni gusztussal a wc re nálad.
Na nem jobb így?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!