Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen kiakadnatok?

Figyelt kérdés
Ha kiderulne, hogy mikor ismerkedtetek honapokat a baratoddal az alatt es meg elotte is par nappal, hogy osszejottetek kb napi szinten az exevel szex chatelgetett?
tegnap 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu igen
tegnap 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem volt kimondva hogy exkluziv... De ja, kisse fura, akkor is h magatol allt le...
tegnap 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
eléggé, szakítanék és no kontakt
tegnap 22:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Miert szakitanal? Fuu en nem tudom.. Nekem fura, de volt aki azt mondta, hogy vegulis nem voltunk meg egyutt es elvileg az exe nyomult ra ujra... De aztan meg o irogatott ra a csajra allandoan
tegnap 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
Nahát akkor mi a kérdés 🤣
tegnap 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

azért mert még láthatóan nincs túl az exén, ha belement vele ilyen dolgokba

szoval kavarognak még, jöjjön egy veszekedés vagy valami olyan és összefekszenek... az ember nem ápol ilyen kapcsolatot az exével... ebből semmi jó nem fog sajnos kisülni

tegnap 23:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt nem ertem, hogy o szakitott az exevel...
tegnap 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!