Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti kiakadnátok ha a párotok ilyen megjegyzést tenne?
Elkönyvelném magamban, hogy egyrészt szexista, másrészt olyan ostoba, mint a föld...
50 férfi farka miért tágítana ki jobban egy hüvelyt, mint egy férfinak a farka?
Akkora logikai bakugrás, hogy egy jól fejlett 15 évesnek már nem kéne ármennie a fején.
Az anatómiai tudatlanságról nem is beszélve ugye...
"Nem tartom magam szexistanak, de szerintem noknel azert eleg durva szam"
Egyrészt a haverkád védegeted, másrészt pedig mi a szexizmus, ha nem ez??
Nem tartom magam szexistának, csak negatívan megkülönböztetem a nőket és lealázó megjegyzéseket teszek a nemi szervükre, ha nekem nem tetsző életmódot folytatnak. Gratulálok!
Remélem a barátnőd észbe kap és kidob minél előbb.
De, szexista vagy és hímsoviniszta.
Nem teljesen ok egy nőnél? Egy férfinál mitől ok? Pöcs nem kopik, csak a puna?
Ha az ember lánya 18 évesen férjhez megy és egész életében azzal az egy hapsival szexel, akár napi 2x, az szűz marad, ha életében 50-et 50 különbözővel, abba egy elefánt is?
Okos vagy, tényleg.
Kérdező, gyere gondolkodjunk együtt...
Ha van 50 fülbevalóm, és ezeket cserélgetem, akkor jobban kitágul a fülem, mintha csak egy lenne, amit minden reggel berakok? Na ugye hogy nem.
Ne szexelj a barátnőddel 50x, mert még a végén úgy kitágítod, hogy egy elefánt befér majd.
Édes Istenem gyere le....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!