Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leülnél megbeszélni?
Külön kasszán vagyunk.
Alap eset hogy hol ő hol én fizetem a közös dolgokat.
Már egy ideje úgy alakul hogy én vásárolok be és ilyenkor meg se kérdezi hogy mennyi volt? - mert odaadom mivel sokszor voltál már, regen azért megtette.
Viszont csomagot havi 3at tud rendelni magának.

Ha azt mondjuk, hogy nem, akkor te nem fogod ezt vele megbeszélni?
Volt olyan, hogy ő ment gyakrabban vásárolni? Esetleg más, ami miatt úgy érezheti, hogy te kihasználod anyagilag?
Mert a leírás szerint ti már egy ideje együtt éltek, és eddig SZERINTED rendben volt az elosztás. De ezek szerint ő ezt másképp gondolja.
Egy ilyen megbeszélés azért ingoványos talaj, mert utólag fogtok vagdalkozni, hogy eddig ki mit fizetett, mit tett bele, miközben egyikre sincs bizonyíték.

Bótos gyerek újabb felvonás...
Kár bármit is írni, mert náluk nem történik változás.
A kérdezőnem fog szólni nehogy szakítás legyen a vége, mert súlyosan társfüggő, szüksége van a nőre. De gyakorlatilag nincs semmi ami tetszene a párjában. Minden nap panaszkodik rá valami miatt.
Igen, mások már rég megbeszélték volna a külön kasszát (vagy valamit ami mindkét félnek megfelel), és be is tartanák, nem a párjuk háta mögött panaszkodnának napi szinten a gyakorin. Te gyáva vagy az "asztalra csapni". Így nincs más hátra tűrnöd kell azt a helyzetet amit a töketlenségeddel teremtesz magadnak.

Bótos gyerek? Ja az más. Akkor nem érdemes megbeszélni, semmi sem fog változni.
A csaj ebből spórol arra, hogy el tudjon menni, ki tudjon venni egy albérletet. A csomagrendelésről nem fog lemondani. Más öröme sincs már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!