Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha friss egy sérelem, nálatok mi segít jobban? Azonnal megbeszélni, "még csírájában", vagy kell idő, amíg leülepszik?
Figyelt kérdés
Komolyabb vitákra gondolok.nov. 19. 08:49
A kérdező szavazást indított:
Azonnal megbeszélni
Várni vele egy kicsit
20 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én megfontolt típus vagyok, nem szoktam indulatból cselekedni, beszélni. Szinte minden esetben először alaposan átgondolom a dolgokat, mielőtt a másik torkának esek. Nem vagyok olaszos vérmérsékletű :D Szóval kinek mi.
2/5 anonim válasza:
Én ha dühös vagyok, akkor elcsendesedek.
Nem vagyok kiabálós típus, és a düh nem úgy hat rám, hogy az kijön belőlem, hanem egészen visszafogott,kimért és hideg leszek, ezért ilyenkor inkább az jellemző, hogy várok, amíg leülepszik.
Viszont ha ez a düh magasabb szintre hág, ami nagyon ritka (2-4 évente), akkor ordibálok, de már nem tudom szavakkal kifejezni a dühömet és ezért csapkodok is.
Valószínűsítem, hogy ezért fogom vissza magamat nagyon, amíg még képes vagyok rá, mert tartok tőle, hogy ha egyszer kiengedem, akkor maradandó károkat okoznék a másik lelkében a szavaimmal és viselkedésemmel.
Ezért nálam abszolút az nyerő, hogy időt hagyok az átgondolásra és az érzelmi ülepedésre.
3/5 anonim válasza:
Mi szeretunk adni ilyenkor egymasnak egy fel orat, amig mindenki lehiggad es vegiggondolja, hogy mit szeretne mondani. Ez nalunk mindig bevalik. Ilyenkor mindenki foglalkozik egy kicsit a maga dolgaval, aztan megbeszeljuk.
4/5 anonim válasza:
Én magamról tudom, hogy ha azonnal reagálok, akkor lehet, hogy meggondolatlan dolgokat mondok a sérelem hevében vagy nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi a bajom (pontosítok - nem minden eset, mert van, amikor annyira egyértelmű a dolog, hogy azonnal reagálok). DE. Ez nem heteket, hónapokat, éveket jelentenek - na, az szörnyen káros, amikor vki csak gyűjtögeti a kis frusztrációit, és egyszercsak robban. Hanem max. pár óra, esetleg 1 nap.
5/5 anonim válasza:
Nekem kell egy kis egyedüllét, hogy átgondoljam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!