Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldtem a férfit mert nem akarta megbeszélni a problémàkat, "észhez térhet" és visszajön?
Vagy mivel elküldtem így màr nem akar teperni?
Mennyire jellemző hogy a férfiak megbeszélik a közös problémàkat?
Voltatok hasonló helyzetben?
Ritka.
A legtöbb olyan aki inkább elvonul addig és kivárja mire lenyugszol aztán megjelenik mintha mi se történt volna.
(Nekem pl volt ilyen is hogy beszólt és megsértődtem és bocsanat helyett azt mondja tartsunk 1 hét szünetet a csetben ismerkedésben. Mondtam is erre, mert 1 hét alatt a semmitől mégis mi változna..?) És rühellem az ilyeneket akik kivárásra mennek rá hogy pár nap aztán mintha probléma se lett volna..
Helyből írják le magukat az ilyenek nálam ill előttem.
Meg vannak azok is akik meg rádkiabálnak mindent ami felgyűlt bennük, és nem érdekli a te nézőpontod egyáltalán, abszolut nem hallgat meg, amit kitalált kreált magának az úgy van ha fene fenét is eszik.
Pl megvádol valamivel, nincs igaza, de nem érdekli mit mondasz, aztán bosszuba kezd. Meg ártani akar neked.
Vagy vkinek simán tetszik is hogy felidegesít(ett), és ezzel teljesen jól elvan, hogy te rágod a kefét hehe.
Bőven ritkább az a tipus akikkel konfliktusok esetén oda-vissza kommunikáció van. Vagy még akkor is figyel érvel válaszol, ha kiabálsz. Vagy még ritkább aki asszertíven képes levezetni.
Mivel nálam amugyse kell sok bárkit elítélni hogy kapcsolatra velem alkalmatlan, így én az vagyok aki ilyenkor már kersuetet is vet az egészre és keresek mást max lazára veszem már ilyenkor a formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!