Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem hajlandó megbeszélni a problémákat, nem hajlandó beszélni róluk?
Sajnos ha nem fog leülni veled beszélgetni ezekről a dolgokról, megfogod unni és dobni fogod.
Lehet bármi. De szerintem bunkóság ez, hogy nem akar lelkizni. Sokszor nem veszik észre a férfiak hogy baj van a kapcsolatukban, vagy bántalmazzák a barátnőjüket a cselekedeteikkel és aztán meg pofára esnek, hogy miért lettek kidobva.
Mondd el neki, hogy rosszul érzed így magad a kapcsolatban, és lépj vissza egyet, mondd neki, hogy most át kell gondolnod, hogy hogyan tovább. Esetleg kb egy hétig ne beszélj vele és ne találkozz vele, lényeg, hogy érezze azt, hogy komolyan gondolod azt, hogy el kell gondolkodnod az egészen.
Ha jelentesz neki még valamit, akkor ez hatni fog rá és lép valamit, ha részéről kihűlt a dolog, akkor azt is megtudod. Úgy viszont nem sok értelme van folytatni.
Ha egy férfi igy viselkedik, az akkor hosszabb távon nem akar veled semmit, csak el van pillanatnyilag. Aki hosszabb távon akar lenni veled, az igyekszik javítani a helyzeten, mert fél hogy el veszít.
Innen lehet tudni,ill. ez az egyik jele hogy tudd a srác komolyan gondolkozik veled kapcsolatban, vagy csak el van..
Az baj, hogy picit egyetértek #4el. Valóban alap jellem vonásom, hogy nem bírom a bizonytalan dolgokat.
Nem tudom, hogy csak "el van" - e a kapcsolatban. A jövőre vonatkozóan tesz kijelentéseket a mai napig, az összeköltözésről, a a közös kutyákról akiknek neve is van. Illetve folyamatosan mondogatja, hogy nem akar elveszíteni. Ennek előzménye van, nem volt túl egyszerű a kapcsolat eleje. Igaz hogy ő nem átlagos férfi.
Lehet, hogy egy újabb hullámvölgy felé tartunk.
Exem ugyanez volt.
Ő FÉRFI - kikérte magának -, tehát megteheti (wtf?), hogy nem beszél a problémákról meg az érzelmeiről. MErt férfi.
Ergo SEMMIT nem tudtam vele megvitatni a legapróbb dolgokat sem, mert "nincs semm baj", és bezárkózott magába.
Fantasztikus volt, komolyan.
Na, nyolc hnapig szenvedtem vele, aztán kiraktam a szűrét. Oké, legyen férfi, akkor éljen egyedül, de számomra ez a 100% ignorálom a dolgokat nem okés.
35 éves, és senkije nincs azóta sem.
4-es is hasonló lehet, ő a FÉRFI, a rettenthetetlen, érzelmi kőszikla, és ha a másik meg akar vele bezsélni valamit az már hiszti.
Komolyan... :D Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!