Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal nem lehet megbesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nem lehet megbeszélni a problémákat. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A barátommal hétvégén szoktunk találkozni, mert másik városban élünk, ilyenkor minden jó, együtt vagyunk. Viszont hétköznap minden pocsék, tudom most elég sok dolga van és nagyon stresszes, a munkahelye is idegronccsá teszi. Velem nem beszél a problémákról, nem is nagyon beszélünk, mert ő fáradt, nem szeret pötyögni a telefonján(facen tudunk csak beszélni). Mikor megemlítem neki, hogy jó lenne ha többet foglalkozna velem, mert más dolgokról is beszélnék vele, nem csak arról, hogy mi volt aznap és ezeket már másoknak mondom el, pedig neki szeretném, akkor felkapja a vizet, hárít,plusz, hogy én nem értem meg, sokkal jobb helyzetben vagyok, mint ő...próbálok vele türelmes lenni, de van mikor egyszerűen nem megy.

Nektek mi a véleményetek erről?

2012. dec. 15. 11:20
 1/9 anonim válasza:
Az hogy ez a kapcsolat nem működik és ez a fiú nem szeret Téged.
2012. dec. 15. 11:51
 2/9 gabriell88 ***** válasza:

Egy munkahelyi stressz sok mindent kivált az embernél.Én boltos vagyok, emberek foglalkozom, de a párommal ketten csináljuk, és néha nekem sincs kedvem még a páromhoz sem, annyira lefárasztanak agyilag.

A kérdésedre a válsz: Én a helyedben leülnék vele és elmondanám, hogy bánt, hogy nem mond nekem semmit és nem lehet vele megbeszélni, mert én csak segíteni akarok neki, hogy ne egyedül kelljen cipelni a terhet.Ha ezek után is ugyan úgy viselkedne, akkor ráhagynám.nem minden ember egyforma, főleg a férfiaknál vagy az hogy nem szeretnek a problémákról beszélni,mert maguk akarják megoldani.Az én párom is lyen.Bár vele le lehet ülni beszélni, de mindig azt mondja ő a férfi ezt neki kell megoldania nem nekem.Így ráhagyom és mikor velem van, próbálom elterelni a gondolatait, hogy kikapcsolódjon :)Ezt tudom neked is ajánlani

2012. dec. 15. 11:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Párszor már megbeszéltük ezt, mindig mondta, jó több figyelmet szentel akkor rám, mégsem lett így. Meg kissé féltékeny is vagyok, lehet ez sem tesz jót... :S
2012. dec. 15. 21:37
 4/9 gabriell88 ***** válasza:

Sosem voltam féltékeny a páromra, pedig mi is az elején távkapcsolatban éltünk.Közhelyesen hangzik, de aki megakarja tenni úgyis megteszi.Persze te lehetsz emiatt idege, feszült, de sokszor csak hülyeségeket látunk bele abba, ami nincs is és ezen elcsúszhat egy kapcsolat hajjaj.

Nekem volt egy barátom, akinek elég gyakran mondogattam,, hogy féltékeny vagyok és tuti megcsal, az lett a vége, hogy meg is csalt.Lehet addig eszébe sem jutott volna.Bíznod kell a párodban, másként nem működik egy kapcsolat, hidd el.

2012. dec. 16. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen a válaszaidat, sokat segítettél. Én is már úgy vagyok vele, ha megakar csalni megcsal, ez ellen nem tehetek semmit, de nem mondogatom neki, hogy féltékeny vagyok, jobb elkerülni a veszekedést.Kicsit lenyugszok és nem fogom folyton nyaggatni a problémák miatt, hanem élvezem az együtt töltött időt. Köszi hogy megosztottad a tapasztalataidat. :)
2012. dec. 16. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi másfél éve távkapcsolatban vagyunk, egyre nehezebb, de még kitartunk... :)
2012. dec. 17. 00:01
 7/9 gabriell88 ***** válasza:

Szívesen.

Problémák mindig voltak és lesznek is, de ha megtudjátok osztani, beszélni egymással, akkor könnyebb.:)

2012. dec. 17. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

féltékenykedni tényleg nem éri meg, de meg kéne gondolni, hogy meddig éri meg ez a kapcsolat.

A barátnőmnek a volt pasijával volt ilyen a kapcsolata. Gyakorlatilag hétvégi barátnő volt (pedig ők nem laktak másik városban), a hétköznap esték a haveroké voltak. Aztán a végén abból lett a szakítás, hogy a srác már hétvégén is meglógott volna.

Az a baj az ilyen hétvégi kapcsolatokkal, hogy nagyon tömény adagban kapjátok a másikat, ami persze akkor tök élvezetes, csak hosszú távon megtévesztő. Találkoztok, csók, beszéltek 1-2 aktuális dologról gyorsan, aztán esztek, lefekszetek, nyilván a szex is intenzívebb, ha heti egyszer lehet, aztán ennyi volt a hétvége.

Én is többet várnék a helyedben és szerintem kell is.

2013. febr. 9. 08:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, most vettem észre a válaszodat. Megoldódtak szerencsére ezek a problémák, sokkal figyelmesebb már velem, meglehet vele beszélni a problémákat, türelmesebb lett, s én is próbálok változtatni :)

Abban igazad van, hogy a hétvégén töményen kapjuk egymást,szerencsére ő olyan, hogy ha hétvégén megy bulizni, akkor mindig együtt megyünk, ha hétköznap szerveznek valamit(ami elég ritka), akkor meg nyugodtan menjen. :) Köszönöm a válaszaitokat :)

2013. márc. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!