Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet ezt normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni? Mit csináljak, hogy ne bújjon ki a téma elől?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nem lehet beszélni a szexuális életünkről. Zavarban van a témától, igyekszik kerülni. Mindig azzal ráz le, hogy de van elég szex köztük, minden rendben, nincs miről beszélni.

Amit én nem teljesen gondolok így. Igazából addig a pontig igaza van, hogy mennyiségre elég, mert amúgy naponta szoktunk, szóval nem ezzel van a bajom. Engem inkább az zavar, hogy túl szégyenlős. Mármint takargatja magát, ha épp már nagyon élvezi, akkor szól, hogy ne úgy csináljam, mert nem akar hangos lenni, szopás közben rámszól, hogy ne nézzem, mert zavarban van, a fejét/haját se fogtam közben, mert az neki "megalázó". Holott nem húzom neki, nem irányítom, csak fogom, esetleg simogatom. Ráadásul nem túl változatosak az együttlétek. Ugyanazok a pózok, mindig csak az ágyban. Nem nyilvánosság előtt lebukós helyeket akarok, de nekem túlzás, hogy ilyenek, hogy zuhany alatt, konyhában, kanapén szóba se jöhetnek.

Próbáltam beszélni vele erről, de nem nyitott rá. Próbáltam azt is, hogy akkor ágyon kívül kezdeményezek, de azt visszautasítja, vagy arra tereli, hogy akkor hálószoba és ágy.

Nekem annyira nem jó, hogy két és féléves kapcsolatban ez van, ráadásul együttélés mellett. Viszont az szóba se jöhet, hogy szakítsak vele, mert őszintén szólva nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. Meg amúgy tényleg ezen kívül minden rendben.

tegnapelőtt 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Azt neked kéne kiváltani hogy elotted ne legyen szegyenlos.
tegnapelőtt 08:25
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Muszáj valahogy feloldani ezt. Mond meg neki, hogy ő a párod és tényleg nem kellene, hogy feszengjen előtted.

Anno sajnos én is ilyen voltam. Szégyenlős és még a felsőmet is csak nagy nehezen vettem le. Nem tudom az okát, de nem tudtam elengedni magam.

Aztán megismertem a férjem..

Múltkor előálltam azzal, hogy állítsuk meg a liftet. Na, abba meg ő nem mert belemenni. 🤣

Amúgy nem dugunk mások előtt stb, de megszűntek a gátlások. Mindenről tudok beszélni vele, ez nagyon fontos. "Terelgetés" helyett, inkább a kommunikációt kellene javítani.

tegnapelőtt 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Azért az is megérne egy misét, hogy te mennyire kontrollálni akarod őt, még az intim gondolatai terén is. Ahelyett, hogy hálás lennél érte, hogy még azt is megteszi neked, ami amúgy kellemetlen neki, te ehelyett inkább csak kritizálod. Szánalmas.
tegnapelőtt 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy ebben meg tudod változtatni. Az alap hozzáállása a szexhez szerintem gyerekkorból jön. Lehet, hogy nem elégedett magával, azért takargatja. Ha erőlteted, annál rosszabb lesz.
tegnapelőtt 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Vannak ilyen nők. Önbizalomhiányosak és még mellé prűdek is. Legtöbbször a családi háttér tehet róla és azon belül a vallás. Nem tudom nála mi okozza pontosan, de nem kéne ráerőltetni a szexet máshol mint az ágyban amíg nincs kivesézve miért ilyen meg nem jár terápiára. Ugyanis minél jobban erőlteted annál inkább magába fordul és még jobban a szex ellen lesz. Sőt megutál tőled, félni fog tőled, de mellé te is rosszul fogod magad érezni mert magadban fogod keresni a hibát.

Úgyhogy szakember kéne neki és az általi javulás.

Hogyha nem akar hozzá menni, vagy nincs haszna akkor a szakítás a megoldás.

Szeretheted te, de eltűrni éveken keresztül nem lehet, hogy a szexuális igények nem egyeznek. Amúgy lefogadom, hogy azért szexel veled sokat, hogy hagyd békén és nem azért mert akar. Tehát mindenképpen a szexuálitás nálatok nem működőképes.

tegnapelőtt 09:23
 6/11 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva, nem tudsz vele mit csinálni.

Esetleg írd le neki, azt többször elolvashatod, átfogalmazhatod, hogy ne sértő legyen, de lényegre törő.

Én a csajommal legjobban írásban tudok nehéz témákról beszélni.

Ha továbbra is elzárkózik, akkor

a) megszoksz

b) megszöksz

Két pötty a különbség csak.

tegnapelőtt 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

"van elég szex köztük, minden rendben, nincs miről beszélni - de neked van miről beszélned, és szeretnél vele erről beszélni.

"Mit csináljak, hogy ne bújjon ki a téma elől?" - Kérd meg, hogy most figyeljen rád egy pár percig. És mondd el, amit ide leírtál. Aztán szóljon hozzá. Ideje tisztáznotok egy pár dolgot, és minden jobb lehet azután.

Bizalom és őszinteség - nagyon fontos dolgok!

tegnapelőtt 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
7- "Bizalom és őszinteség - nagyon fontos dolgok!"- igen, csak ezeket nem lehet kikényszeríteni
tegnapelőtt 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

"Viszont az szóba se jöhet, hogy szakítsak vele, mert őszintén szólva nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. "

Pedig előbb-utóbb megunja az ember, ha gyatra a szexuális élet. Ő meg ezek szerint addig nem lesz motivált a változtatásra, amíg te úgy vagy vele, hogy szóba sem jön a szakítás.

tegnapelőtt 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt igazából azt nem értem, hogy hogy a fenébe húztátok ki 2 és fél évig? Normál esetben pár hónap, de legrosszabb esetben fél év után kiderül, ha a másik prűd és szégyellős és emiatt nem passzoltok a szexben.

(illetve sejtem: te magad is félresöpörted a témát azzal, hogy ha valakivel szeretitek egymást akkor automatikusan minden szipi-szupi lesz a szexben is, meg különben sem olyan fontos dolog a szex, meg majd biztos megváltozik, meg hasonló önámítások)

A következő barátnőddel sokkal hamarabb térj rá a dolgokra. Az emberi élet rövid, a fiatalkor pedig végképp az. Luxus, hogy elfecséreld a másik éveit olyasmi miatt, aminek jó esetben már az elején ki kéne derülnie.

tegnapelőtt 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!