Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kamu profillal lebuktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamu profillal lebuktatni a masik felet a tarskereson beteges dolog?

Figyelt kérdés
tegnap 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Az.
tegnap 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem beteges, mert ilyenkor érthető, miért jár ez a fejedben. De mindenképp felesleges erőfeszítés. Hagyd el, hadd társkeresőzzön kedve szerint.
tegnap 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem beteges, ha bejon.
tegnap 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Inkább csak a saját kedved rontod el, mert MINDIG csalódni fogsz. A nemek itt lényegtelen, amint jön egy jobbnak látszó, azonnal át is nyargal hozzá mindenki. Nem vagy lecserélhetetlen, sajnos. Nem is szabad ezt hinned.
tegnap 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Az a baj, hogy ha le is buktatói, mire mész?
tegnap 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elszórakoztam ezzel egy darabig.

Először kamu profilról megbeszéltem egy randit. Amire az akkor még pasim el is ment. "Véletlenül" pont összefutottam vele, pont akkor. Csak úgy tekergette a fejét, hogy ne pibt akkor jöjjön a randija. 😂 Nanagyon tudta kimagyarázni, hogy mit keresett ott akkor a plázában, szóval elvittem vásárolni.

Aztán a kamu profillal hisztiztem egy sort, hogy kivel volt a plazában, mekkora szemét. Volt képe azt hazudni, hogy a tesója vagyok. Ez után a kamu profillal megbeszélt még egy randit, a szomszédos városban. Írtam a csaj nevében, hogy öt perc és ott vagyok, mindjárt odaérek, stb. Addig húztam az időt, lekéste az utolsó buszt hazafelé. Ez után kénytelen volt gyalog hazaindulni. Engem ugye nem hívhatott, haverok se értek rá, taxira nincs pénz. Szép nagy séta volt, este sötétben. Tíz percenként hívogattam, hogy hol a fa..van van, kivel van, kinél van. Végül megállt neki valaki kocsival, aztán bedobta a város széléig. Itthon persze adtam a tudatlant, miközben kimsgyarázta, hogy hol volt hajnali kettőig.

Ezt a kamu profilt letiltotta, ráírtam másikról. Hetekig írogattam neki. Beültem a wc-re, aztán onnan írogattam neki, ő meg hazudozott, hogy most dolgozik, nem tud írni. De jó, pont itt vagyok, beugrok hozzád egy kávéra, írtam. Azt a kapkodást, amit rendezett.

Aztán meguntam, kidobtam. De még pár kamu profillal írtam neki. Megcsináltam, hogy elhíctam randizni egy kávézóba. A csaj természetesen nem volt ott, de én és egy helyes srác igen. Micsoda véletlen, hogy ugyanott, ugyanakkor van randink, nem??

Az exem sem lopják el az eszéért. Nem tudom, hogy az én kamu profiljaimon kívül egyáltalán írt-e neki bárki.

tegnap 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak idő és energiapazarlás. Ha társkeresőzik akkor kamuprofil meg bármi macera nélkül mehet egyenesen a kukába, tudod ki szórakozna ezzel.
tegnap 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6-os, juj xD

Kerdesre valaszolva, szerintem nem is az, hogy beteges. Volt egy megerzesed, miszerint nem megbizhato, utanajartal, beigazolodott. Dobd ki, nem kell magyarazkodnod semmit.

tegnap 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!