Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog vagy sem?

Figyelt kérdés

Barátom eléggé rá van függve a játék gépére és legtöbbször az teszi ki a napját hogy játszik élvezetből is meg valami kacatokért amit elv el lehetne adni ha beadja a játék. Na mindegy is. Lényeg hogy úgy érzem nagyon elvagyok hanyagolva ezmiatt többször beszéltem már róla hogy ez bánt engem hogy a szaros játék fontosabb mint én meg nálam alszik fel kel és már megy is haza mert ő szeretne már játszani. Egy bizonyos korlatokon belül nem lenne vele úgy gondom mert nekem is van játékom amivel szívesen játszok ha épp nem vagyunk együtt. A problema hogy képes egész nap játszani. Írni szarik vissza írni... Hívom telefonon fel se veszi... Úgyhogy ez nagyon zavaró. Ha meg felemeltem a hangom vagy szólok neki hogy elhanyagol a játék miatt akkor folhergeli magát és nem is lehet vele normálisan beszélni.

Lányok van közületek is olyan akinek a pasija rá van függve a játékokra? Hogyan kezelitek? Titeket is bánt hogy elvagytok hanyagolva?

ma 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne ilyen pasim.
ma 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van valami pozitívuma ennek a kapcsolatnak?
ma 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Akkor legyen a játékával boldog, de végleg és nélküled.

ma 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem egyáltalán nem normális.

18/F

ma 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Menekül a reálbol mert az élet sz.r.
ma 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!