Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom féltékeny a legjobb barátnőmre? Ez normális dolog?
Van egy nagyon közeli barátnőm, gyerekkorunk óta jóban vagyunk, vannak közös programjaink, néha kettesben, de soha nem volt köztünk semmi. Én speciel soha nem éreztem iránta barátságnál többet, elmondása alapján ez kölcsönös. Nem vagyunk egymás esetei, ennyi. Ez a lány amúgy szingli.
A párommal meg fél éve vagyok együtt, nemrég költöztünk össze, kicsit korainak érzem, de neki kellett egy új lakótárs, nekem lejárt az albi szerződése, új helyet kellett keresnem, szóval úgy voltunk vele, hogy miért is ne, tök felesleges pár hónap múlva újra költözni.
Az van, hogy heti egyszer találkozom a legjobb barátnőmmel, ami miatt a párom féltékeny. Most, hogy együtt élünk, jobban zavarja, mert látja, hogy elmentem, és nem csak nem válaszolok olyan hosszú ideig az üzikre, mert mondjuk beadandót írok és szeparáltam magam a külvilágtól a rövidke baráti találkozó után. (Amúgy max négy órára megyek el, amibe kb benne van az is, hogy közlekedem)
A barátnőm ki van, hogy miért találkozok kettesben /ha kettesben találkozunk és nem más barátokkal együtt/ azzal a lánnyal. Mindig azzal jön, hogy az a barátom sokkal csinosabb, vékonyabb, szebb, mi van, ha lesz köztem meg közte valami, meg ilyenek, mintha ez így működne. Nem akarom megcsalni a párom, pláne nem valakivel, akit abszolúte nem tartok szexuálisan vonzónak. Ráadásul az is a baj, hogy a párom erre a lánybarátomra tényleg úgy gondol, hogy az "a sokkal csinosabb lány, akivel kettesben találkozgat a párom". Közben meg arról van szó, hogy talizunk kettesben, és mondjuk meghallgatom a legutóbbi sikertelen randijáról a sztorit, hogy éppen mi volt az aktuális csajjal, vagy pasival.
Igazából amúgy ismerik egymást, a párom azt mondja, hogy kedveli, meg amúgy elvannak, csak zavarja, hogy "folyton rámmászik a csaj". Ami szerintem nem igaz. Találkozáskor megölel, meg búcsúzáskor, de ennyi. Ezt mindenki csinálja a legjobb lánybarátommal közös baráti társaságból, a srácok is megölelnek, ez a lány is ölelget mindenki mást, ha ott van a párom, akkor őt is, nem engem tüntet ki ezzel a figyelemmel.
A heti egyszeri találkozót én soknak tartom. Ez már olyan mintha randiznátok.
A barátnőd féltékenysége meg az önbizalomhiánytól elkezdve ezer ok miatt lehet.
"Közben meg arról van szó, hogy talizunk kettesben, és mondjuk meghallgatom a legutóbbi sikertelen randijáról a sztorit, hogy éppen mi volt az aktuális csajjal, vagy pasival."
Ezmiez? Biszex? Mondjuk mindegy. Nem fér bele egy kapcsatba a fix heti egy randi egy ellenkező neművel.
Nehéz kérdés,mert a lánybaratod volt előbb és az ép eszem azt mondaná,ha vele akarnál lenni,akkor vele lennél. Viszont az egom nem biztos,hogy el tudná ezt viselni.
Nekem is vannak fiú haverjaim,de nem tartom velük ennyire szorosan a kapcsolatot. Azaz eggyel,de ő meleg.
Én fel tudom fogni,hogy létezhet ilyen barátság,mert nekem is van az az 1-2 srác, akiktől nem akarok semmit de kedvelem őket barátként,és ők sem akarnak tőlem semmit. De ilyen szintű bizalmi viszonyom még nem volt ellenkező neművel. Ha mégis,az a párom volt.
Egyikotok sem hibás,csak akinek nincs ilyen kapcsolata,annak nehéz ezt megérteni,ezt meg neked kéne megertened. Valami kompromisszumot kéne kotnotok ezügyben.
Nem randizom a legjobb barátommal, jézusom... Nem is mindig kettesben megyünk, van, hogy baráti társasággal együtt, van, hogy baráti társaság+a barátnőm jelenlétében. Ritkán hármasban, de azt a párom nem szereti, mert neki kellemetlen, kívülállónak érzi magát, ha a gyerekkori közös élmények szóba kerülnek mondjuk.
Tényleg nincs oka a páromnak aggódnia. Ha annyira akarnánk valamit egymástól, már rég lenne valami, de nincs, nem lesz. Nem véletlenül. Rengeteg okot fel tudnék sorolni, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!