Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom féltékeny a legjobb barátnőmre? Ez normális dolog?
Van egy nagyon közeli barátnőm, gyerekkorunk óta jóban vagyunk, vannak közös programjaink, néha kettesben, de soha nem volt köztünk semmi. Én speciel soha nem éreztem iránta barátságnál többet, elmondása alapján ez kölcsönös. Nem vagyunk egymás esetei, ennyi. Ez a lány amúgy szingli.
A párommal meg fél éve vagyok együtt, nemrég költöztünk össze, kicsit korainak érzem, de neki kellett egy új lakótárs, nekem lejárt az albi szerződése, új helyet kellett keresnem, szóval úgy voltunk vele, hogy miért is ne, tök felesleges pár hónap múlva újra költözni.
Az van, hogy heti egyszer találkozom a legjobb barátnőmmel, ami miatt a párom féltékeny. Most, hogy együtt élünk, jobban zavarja, mert látja, hogy elmentem, és nem csak nem válaszolok olyan hosszú ideig az üzikre, mert mondjuk beadandót írok és szeparáltam magam a külvilágtól a rövidke baráti találkozó után. (Amúgy max négy órára megyek el, amibe kb benne van az is, hogy közlekedem)
A barátnőm ki van, hogy miért találkozok kettesben /ha kettesben találkozunk és nem más barátokkal együtt/ azzal a lánnyal. Mindig azzal jön, hogy az a barátom sokkal csinosabb, vékonyabb, szebb, mi van, ha lesz köztem meg közte valami, meg ilyenek, mintha ez így működne. Nem akarom megcsalni a párom, pláne nem valakivel, akit abszolúte nem tartok szexuálisan vonzónak. Ráadásul az is a baj, hogy a párom erre a lánybarátomra tényleg úgy gondol, hogy az "a sokkal csinosabb lány, akivel kettesben találkozgat a párom". Közben meg arról van szó, hogy talizunk kettesben, és mondjuk meghallgatom a legutóbbi sikertelen randijáról a sztorit, hogy éppen mi volt az aktuális csajjal, vagy pasival.
Igazából amúgy ismerik egymást, a párom azt mondja, hogy kedveli, meg amúgy elvannak, csak zavarja, hogy "folyton rámmászik a csaj". Ami szerintem nem igaz. Találkozáskor megölel, meg búcsúzáskor, de ennyi. Ezt mindenki csinálja a legjobb lánybarátommal közös baráti társaságból, a srácok is megölelnek, ez a lány is ölelget mindenki mást, ha ott van a párom, akkor őt is, nem engem tüntet ki ezzel a figyelemmel.
De a hati 1 alkalom nem mindig ketteaben van. A legtobb esetben a tobbi barat ismeros is ott van.
A baratno ismerti a baratlany kedveli is. Raadaskent a baratlay gyerekkori vagyis 10eves ismeretseg is lehet.
Ergo ez csak kisajatitas onbizalomhiany a baratno reszerol. Ha elmondtad neki h a baratlany nem vonz es soha nem is fog es a hisztije alaptalan akkor nem foglalkozz a nyuglodesevel. Nem gondolnam h 3gy baratno miatt fel kellene adni az eleted a barataidat.
Hat nem tudom.
A ferfi no baratsagban nem hiszek.
Ami gyerekkortol tart, abban viszont igen, mert ott a felek nem vonzalom alapjan kezdtek el baratkozni.
Olyan part talalj, aki errol hasonloan gondolkozik.
En is pl hiaba ertem meg az allaspontod es latom logikusnak, erzelmileg nem tudnam elfogadni, hogy ennyi kozod van egy masik nohoz, akivel raadasul heti egyszer orakat is kettesben toltesz.
Nekem van egy pontosan ilyen fiú barátom, bár a heti tali nem mindig jön össze. Elméletben ő rá is lehetne féltékenynek lenni (jóképű, magas, gazdag, okos, normális, stb), sőt, anno randival indult köztünk a dolog.
De azóta teljesen átalakult ez az egész, és abszolút nem úgy gondolok rá, sose jut eszembe semmi vonzalommal kapcsolatos dolog, mintha kb. egy családtagom lenne. Nálunk is ugyanez van, hogy ő is szokott mesélni csajokról, meg én is az ismerkedéseimről, meg tök sokat röhögünk, ilyesmi.
Sok mindenen túl vagyok már, mióta ismerem (8 éve), és szerintem egyértelműen a barátodat válaszd!!
Nagyon ritkák az olyan emberi kapcsolatok, amik ennyi éven át fenn maradnak, ráadásul ilyen közeli szinten, ezt nem szabad eldobni. És majd az lesz úgyis az "igazi", aki mellett ez nem fog problémát jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!