Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen félig-távkapcsolat dolog mennyi ideig tarthat ki?
Párommal lassan 2 éve együtt vagyunk. A legnagykbb probléma az a távolság, s talán nem csak az hanem hogy mindketten fizwtjük az albérleteinket, rezsit, stb. Én vagyok az aki külföldön lakik, ugyanakkor a munkám rugalmassága miatt rengeteget vagyok a párommal Budapesten.
Na már most a párom jóval kevesebbet keres mint én, s ebből fizeti az albérletet, az előzizetéseit, tartozásait. Nem ritkán előfordult, hogy a hó közepén elfogyott a pénze, s akkor én támogattam. Pl kajavásárlás ilyenek. Nekem is fizetnem kell az albimat, az oda-vissza utazásaimat. A félretett pénzből mindig a páromat próbálom támogatni.
Érzem viszont, hogy ez rohadt fárasztó. Egyrészt mivel a párom állandóan le van égve, nem igazán látok semmi perspwktívát. Az biztos, hogy ő nsm szívesen ktözne külfdre nekem meg valami nagyon jó fizu kellene hogy hazacsábuljak.
Mivel rengeteg időt töltünk együtt, még ha veszekszünk is, szeretem, meg a kutyáját is. Ti mit tennétek ebben a szituban, kihez fordulnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!