Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a távkapcsolatról? Meddig tarthat? Van értelme?
Már második éve tanulok kétszáz kilométerre a barátomtól. :) Előtte négy évig együtt voltunk, most az egyetem közbeszólt. Nem is megyek haza túl gyakran - kb. két-háromhetente -, de mindkettőnk mentalitása hasonló, ezért nálunk nem okoz gondot a távolság. Naponta legalább egy órát beszélünk telefonon, ha hazamegyek sülve-főve együtt vagyunk, ő dolgozik és levelezőn fősulira jár, olykor a barátaival sörözik, gitározgat, én itt szintén fősuli, barátok, hobbik.
A féltékenység önbizalomhiányból fakadóan kicsit komolyabb lett, mióta külön vagyunk, de egyébként semmi kirívó dolog nem történt. Senki nem csalt meg senkit (illetve én nem csaltam meg őt, ő meg nem bukott le, de elképzelni se tudnám róla, hogy ilyet tenne :) ), úgyhogy... A működése azon múlik, milyen a két ember habitusa, mihez van szokva. Mi együtt tervezzük az életünket, ehhez is tartjuk magunkat, ezért nem csajozik/pasizik egyikünk sem.
20L, 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!