Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet ezt normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt normálisan megbeszélni? Mit csináljak, hogy ne bújjon ki a téma elől?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nem lehet beszélni a szexuális életünkről. Zavarban van a témától, igyekszik kerülni. Mindig azzal ráz le, hogy de van elég szex köztük, minden rendben, nincs miről beszélni.

Amit én nem teljesen gondolok így. Igazából addig a pontig igaza van, hogy mennyiségre elég, mert amúgy naponta szoktunk, szóval nem ezzel van a bajom. Engem inkább az zavar, hogy túl szégyenlős. Mármint takargatja magát, ha épp már nagyon élvezi, akkor szól, hogy ne úgy csináljam, mert nem akar hangos lenni, szopás közben rámszól, hogy ne nézzem, mert zavarban van, a fejét/haját se fogtam közben, mert az neki "megalázó". Holott nem húzom neki, nem irányítom, csak fogom, esetleg simogatom. Ráadásul nem túl változatosak az együttlétek. Ugyanazok a pózok, mindig csak az ágyban. Nem nyilvánosság előtt lebukós helyeket akarok, de nekem túlzás, hogy ilyenek, hogy zuhany alatt, konyhában, kanapén szóba se jöhetnek.

Próbáltam beszélni vele erről, de nem nyitott rá. Próbáltam azt is, hogy akkor ágyon kívül kezdeményezek, de azt visszautasítja, vagy arra tereli, hogy akkor hálószoba és ágy.

Nekem annyira nem jó, hogy két és féléves kapcsolatban ez van, ráadásul együttélés mellett. Viszont az szóba se jöhet, hogy szakítsak vele, mert őszintén szólva nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. Meg amúgy tényleg ezen kívül minden rendben.

tegnapelőtt 08:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szégyenlős és a prűd nem feltétlen jár kéz a kézben.

Vagy valami trauma, vagy gyerekkor vagy erős önbizalomhiány.

Kicsit határozottabban ültesd le, mond el mennyire szereted és a problémát, esetleges szexológus.

Ha abszolút nem hajlik rá, akkor vagy elfogadod így vagy nem.

tegnapelőtt 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!