Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tettem szóvá több napig?
Nem tartom magam egy nagyon féltékeny srácnak viszont ez kicsit rosszul esett.
Barátnőm munkahelyén volt egy srác aki kezdetektől csapta szelet sokszor beszélgettünk is róla hogy szánalmas. Be is követte aztán instán a barátnőm azt is elnevettük s mondta hiába fog rá írni úgysem fog ő vele beszélni.
Mit ad Isten írt is aztán csak beszéltek. Kicsit rosszul esett mivel eddig beszéltünk erről kinek mi fér bele s egy olyam emberke aki direkt dekoltázsos képet likeolgat,flörtölget,utalást tesz hogy de megd*gná s ezt mi elröhögjük de szánalmas aztán meg csak beszélnek pár sort ha ír,jogosan esik rosszul? Te hogy reagáltál volna? Az hiba volt után 2 3 napig kérdeztem na írt e talán ezt túltoltam de nem hordtam le semminek sem csak tényleg rosszúl tud esni.
Beteges féltékenység?

Ohh, Bro, ezt a sztorit már én is végigjártam.
Kirakod a szűrét, egy hét múlva dugós szelfit küld a csaj, h kicsi volt a p_tsöd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!