Jogosan tettem szóvá a páromnak hogy pénzzel tömi a húgát?
Figyelt kérdés
Alapvetően nincs bajom azzal hogy segíti a testvérét,de az már túlzás hogy milliók mennek el a drága hugicának a hülyeségeire. Amikor 15 éves volt már minden hétvégén bulizni járt és volt hogy 2 napig se jött haza, cigizett,alkoholt ivott,drogozott meg ki tudja még miket csinált. Az apjuk alkoholista aki verte őket addig ameddig párom fel nem nőtt és azt nem mondta hogy itt a vége,elköltöznek. Szüleik elváltak az apjukkal nagyon ritkán találkoznak a lány az anyukájával lakik. Mi a párommal összeköltöztünk. Van egy vállalkozásunk amit közösen csinálunk, éppen építjük a házunkat és gyermeket is szeretnénk majd csak úgy nehéz hogy a sok pénz elmegy a tesóra. Gimnáziumból kirúgták mert olyan dolgokat csinált hogy még rendőrségi ügy is volt belőle pl szexeltek a mosdóban,drogot találtak nála és egyéb. Párom kifizette neki a jogsit vett neki autót, ráadásul nem is olcsón,amit 2 hét múlva totálkárosra tört az a csoda hogy nem halt meg, persze akkor is ittas volt. Már a fél város átment rajta mert mindenkivel lefekszik. Nem tudja abbahagyni ezt az életet,nem akar megváltozni. Intéztem neki egy munkahelyet ahol nagyon jól kereshetett volna és nem kellett volna megszakadni a munkában,de azt is csak ideig óráig bírta utána lelépett és még nekem kellett magyarázkodnom miatta. Eltartatja magát mindig az aktuális idiótával ha meg épp nem talál senkit akkor velünk. Az anyja idegileg teljesen kivan már ő is lesz.rja az egészet szerintem. Megértem hogy nehéz gyerekkoruk volt de itt a párom aki ugyan ebben nőtt fel és mégis tudott változni, csinálni egy jól menő vállalkozást és egy normális életet él. Neki is voltak dolgai fiatalkorában de kispályás a húgához képest. Mit lehetne tenni ez ellen hogy változzon? Ha nagy bajban van jön pénzt kérni és persze mindig kap is. Soha nem kellett neki semmiért megdolgozni,természetesnek veszi hogy eltartjuk.2021. aug. 8. 17:08
1/18 anonim válasza:
Ez a helyzet halálig fog tartani, nem éri meg a kapcsolat.
2/18 anonim válasza:
Ahelyett hogy egy regényt írtál volna, már rég szingli volnál, vagy te is jól élsz és el kell tűrnöd, vagy félsz tőle.
Egyébként a pénz nagy úr, főleg a magyarnál, sok mindent lenyel.
3/18 anonim válasza:
Párodat kérdezd meg, mennyire gondolja komolyan a gyerekvállalást.
4/18 anonim válasza:
Nem volt jogos. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
5/18 anonim válasza:
Van már egy gyereketek, a sógornőd, akit a pasid tart el. Ha még egyet akarsz, azt neked kell majd eltartanod. .
6/18 anonim válasza:
Amúgy szerintem te is a pénzért vagy a pasival.
Elég sokat tűrsz neki és a húgának
7/18 anonim válasza:
Ez úgy lehet, ahogy az 1-es válaszoló írta. Még azt is el tudom képzelni, hogy idővel, valamilyen oknál fogva hozzátok fog költözni.
8/18 anonim válasza:
Azt nem modnom, hogy semmi közöd hozzá (nyilvánm egy kapcsolatban az embernek köze van a párja életének "magán" részéhez is valamilyen szinten), és azt teszel szóvá, amit akarsz. De ennyi. Amíg a párod nem jut el arra a szintre, hogy emiatt kevesebbet tud (akar) anyagilag hozzátenni a közös életetekhez/jövőtökhöz mint te, addig szerintem "joga van" (nyilván nem jogi, hanem erkölcsi értelemben gondolom) ezt csinálni. Az ő pénze, ő kereste meg, annak adja akinek akarja. Ha a párod az utolsó forintját is a hugicának adná, és emiatt neked kéne őt eltartanod, akkor azt mondanám igazad van.
10/18 anonim válasza:
Elhisze, hogy rossz érzés, mert amíg te a te részedet a ketzőtök jövőjére költöd, illetve rakod félre, addig a párod elszórja a hugicára. Ilyen helyzetben én külön kasszán lennék, vagy annyi én is kivennék a pénzből, amennyit a hugicának adott, és félre raknám magamnak.
Tudom, most le leszek pontozva, de nekem sem tetszene, ha valamiért ketten küzdünk, és a másik fél kiszórja az ablakon egy részét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!