Jogosan tettem szóvá a páromnak hogy pénzzel tömi a húgát?
Figyelt kérdés
Alapvetően nincs bajom azzal hogy segíti a testvérét,de az már túlzás hogy milliók mennek el a drága hugicának a hülyeségeire. Amikor 15 éves volt már minden hétvégén bulizni járt és volt hogy 2 napig se jött haza, cigizett,alkoholt ivott,drogozott meg ki tudja még miket csinált. Az apjuk alkoholista aki verte őket addig ameddig párom fel nem nőtt és azt nem mondta hogy itt a vége,elköltöznek. Szüleik elváltak az apjukkal nagyon ritkán találkoznak a lány az anyukájával lakik. Mi a párommal összeköltöztünk. Van egy vállalkozásunk amit közösen csinálunk, éppen építjük a házunkat és gyermeket is szeretnénk majd csak úgy nehéz hogy a sok pénz elmegy a tesóra. Gimnáziumból kirúgták mert olyan dolgokat csinált hogy még rendőrségi ügy is volt belőle pl szexeltek a mosdóban,drogot találtak nála és egyéb. Párom kifizette neki a jogsit vett neki autót, ráadásul nem is olcsón,amit 2 hét múlva totálkárosra tört az a csoda hogy nem halt meg, persze akkor is ittas volt. Már a fél város átment rajta mert mindenkivel lefekszik. Nem tudja abbahagyni ezt az életet,nem akar megváltozni. Intéztem neki egy munkahelyet ahol nagyon jól kereshetett volna és nem kellett volna megszakadni a munkában,de azt is csak ideig óráig bírta utána lelépett és még nekem kellett magyarázkodnom miatta. Eltartatja magát mindig az aktuális idiótával ha meg épp nem talál senkit akkor velünk. Az anyja idegileg teljesen kivan már ő is lesz.rja az egészet szerintem. Megértem hogy nehéz gyerekkoruk volt de itt a párom aki ugyan ebben nőtt fel és mégis tudott változni, csinálni egy jól menő vállalkozást és egy normális életet él. Neki is voltak dolgai fiatalkorában de kispályás a húgához képest. Mit lehetne tenni ez ellen hogy változzon? Ha nagy bajban van jön pénzt kérni és persze mindig kap is. Soha nem kellett neki semmiért megdolgozni,természetesnek veszi hogy eltartjuk.2021. aug. 8. 17:08
11/18 anonim válasza:
Húgos pasival soha. Azok mind bele vannak zúgva a húgukba.
12/18 anonim válasza:
Nem minden testveri kotodes szoros, de ez igen. Azt jelenti, hogy a parod szamara olyan fontos a huga, mint masnak a gyereke, akkor is, ha rosszat tesz. O igy erez, igy akar, igy fog mindig hozzaallni a hugahoz.
13/18 anonim válasza:
Nincs jövője a kapcsolatnak. És a pasidnak senkivel nem lesz jövője ezzel a háttérrel. Senki sem fogja eltűrni, hogy neki nő létére azért kell majd güriznie, mert a férje a felnőtt bolond húgot pénzeli. Hány nő hagyta már el emiatt a pasidat?
14/18 anonim válasza:
" mert amíg te a te részedet a ketzőtök jövőjére költöd, illetve rakod félre"
Mondjuk ezt nem tudom miből szűrted le. Lehet hogy a kérdező nettó 200-at visz haza összesen, a párja meg havi 1 milliót tesz be a "családi" kasszába a másfél milliós jövedelméből, és csak a maradékot költi a hugára. Persze lehet fordított is az arány, nem tudjuk, éppen ezért nem érdemes tippelgetni, amíg nem ír konkrét számokat a kérdező.
15/18 anonim válasza:
Utolsó: közös vállalkozásuk van.
16/18 anonim válasza:
Azért a párodnak is sok esze van ha aszisztál ahhoz hogy még jobban lecsússzon a húga. Próbáld vele megbeszélni, ha nem megy akkor el lehet gondolkozni azon hogy egy ilyen embernek szülnék-e gyereket
18/18 anonim válasza:
Te miért is nem lépsz ki ebből a hármasból?
Ja, mert a pasi pénze neked is kell. Nem tudlak sajnálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!