Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem élünk még együtt. Neki van egy olyan szokása, hogy a kutyáival alszik, és kvázi ugyanúgy kezeli őket mint az embereket, úgymond rajtuk tölti ki a szeretetét. Ezt én is nehezen viselem, pláne mikor úgy érzem hogy én háttérbe szorulok a kutyák miatt. Az az egy biztos, így nem fogok tudni vele együtt élni, ő viszont hallani sem akar semmiről, ami ezzel kapcsolatos és negatív. Mit tegyek? Van mód rá hogy leszoktassam erről? Ha valaki kíváncsi, privátban részletezem. 24/F és 20/L

ma 14:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsatok. Minek jöttél vele össze, ha nem tudod elfogadni? Nem fogod tudni megvaltoztatni.
ma 14:57
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki ennyire kutyamániás azt szinte lehetetlen leszoltatni.

Nekem is benti kutyám van, de nem alszik az ágyban pl.

ma 14:58
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ott kell hagyni,később még rosszabb lesz.

Az ilyen nőknek lehet soha nem lesz párja ha az állatokat teszi az első helyre

ma 14:59
 4/30 A kérdező kommentje:

1

Miért, szerinted ez normális dolog? Nem vagyok egy kifejezetten állatbarát, de el tudom fogadni ha valaki az, egy bizonyos szintig. Ő viszont a csalódásait próbálja kompenzáltatni a kutyáival

ma 15:01
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki úgy el, ahogy akar. Nem az én tisztem megitelni. Neki ez normális. Te meg vagy elfogadod, vagy nem.
ma 15:02
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy nem jó alap egy kapcsolatra, ha meg akarod változtatni.
ma 15:02
 7/30 A kérdező kommentje:

5

Bocsi, de ennek is van egy határa. Ennyi erővel fogadjuk el ha valaki gyilkos, tolvaj, vagy épp nőket erőszakol, mert hát mindenki úgy él ahogy akar. Mindennek van egy határa, mint írta, az állatbarátságnak is. És ha valaki ezzel helyettesíti az emberek szeretetét, mert csalódott, az nem normális, függetlenül attól hogy te vagy én mit gondolunk. Van, legalábbis nagyon remélem hogy még mindig van egy társadalmi és emberi norma, amihez mindenki igyekszik valamennyire tartani magát. Mint ahogy nem eszünk a földről, nem járunk meztelen az utcán, úgy nem alszunk együtt az állattal sem.

ma 15:05
 8/30 anonim ***** válasza:
60%
Igen normális, főleg, hogy valószínűleg régebb óta is vannak meg a kutyák, mint te.
ma 15:06
 9/30 anonim ***** válasza:
60%
7-nem kell elfogadnod, szabadon kisetalhatsz az ajtón! Azért nehogy már te akard megszabni, ki hogy el! Még ne hasonlítsuk már a kutyatartast a gyilkosokat, tolvajokat!
ma 15:07
 10/30 A kérdező kommentje:

8

Itt nem rólam van szó, hanem hogy nem alszunk az állattal, és pont

9

Neked ebből tényleg ez jött le? Semmi bajom ha valaki kutyát tart a lakásban, de könyörgöm ne aludjon már vele és ne csókolgassa már basszus!

ma 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!