Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent

Hát aki ennyire kutyamániás azt szinte lehetetlen leszoltatni.
Nekem is benti kutyám van, de nem alszik az ágyban pl.

Hát akkor ott kell hagyni,később még rosszabb lesz.
Az ilyen nőknek lehet soha nem lesz párja ha az állatokat teszi az első helyre
1
Miért, szerinted ez normális dolog? Nem vagyok egy kifejezetten állatbarát, de el tudom fogadni ha valaki az, egy bizonyos szintig. Ő viszont a csalódásait próbálja kompenzáltatni a kutyáival

5
Bocsi, de ennek is van egy határa. Ennyi erővel fogadjuk el ha valaki gyilkos, tolvaj, vagy épp nőket erőszakol, mert hát mindenki úgy él ahogy akar. Mindennek van egy határa, mint írta, az állatbarátságnak is. És ha valaki ezzel helyettesíti az emberek szeretetét, mert csalódott, az nem normális, függetlenül attól hogy te vagy én mit gondolunk. Van, legalábbis nagyon remélem hogy még mindig van egy társadalmi és emberi norma, amihez mindenki igyekszik valamennyire tartani magát. Mint ahogy nem eszünk a földről, nem járunk meztelen az utcán, úgy nem alszunk együtt az állattal sem.

8
Itt nem rólam van szó, hanem hogy nem alszunk az állattal, és pont
9
Neked ebből tényleg ez jött le? Semmi bajom ha valaki kutyát tart a lakásban, de könyörgöm ne aludjon már vele és ne csókolgassa már basszus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!