Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent

11
Már hogyne lenne közöm, elvégre a barátja vagyok. Más lenne ha most kezdenénk járni még csak

De kérdező! Amikor megismerted is ilyen volt. Szóval vagy elfogadod vagy nem és szakítasz.
2-es voltam.

Ne aggódj kérdező, nem normális. Csak ezen az oldalon ugyanilyen lúzer emberek vannak, akik az állatokon élik ki az érzéseiket, ami az állatokra nézve is eléggé szánalmas, csak használják őket.
Aki ennyire benne van, azt nehéz kihozni, vagy elfogadod, vagy megpróbálod rávilágítani, aminek vita lesz a vége, vagy szakítasz ha a vita miatt nem szakítotok amúgy is :)

16
Ez nagyon furcsa. Tehát normális hogy ő így viselkedik, mintahogy az is, ahogyan én reagálok? Dehát én azért reagálok így, mert nem normális ez a viselkedés. Vagy ha normáklis, akkor én miért reagálok így? Tehát mégsem normális a reakcióm? Remélem érted mire akarok kilukadni: nem lehet valami egyszerre fekete és fehér, sötét és világos is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!