Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem élünk még együtt. Neki van egy olyan szokása, hogy a kutyáival alszik, és kvázi ugyanúgy kezeli őket mint az embereket, úgymond rajtuk tölti ki a szeretetét. Ezt én is nehezen viselem, pláne mikor úgy érzem hogy én háttérbe szorulok a kutyák miatt. Az az egy biztos, így nem fogok tudni vele együtt élni, ő viszont hallani sem akar semmiről, ami ezzel kapcsolatos és negatív. Mit tegyek? Van mód rá hogy leszoktassam erről? Ha valaki kíváncsi, privátban részletezem. 24/F és 20/L

tegnap 14:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a kutyáival. Ha nem tetszik, lépj le és kész. Pont.
tegnap 15:11
 12/31 A kérdező kommentje:

11

Már hogyne lenne közöm, elvégre a barátja vagyok. Más lenne ha most kezdenénk járni még csak

tegnap 15:13
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
De minek kezdel vele, ha nem tudod elfogadni, ahogy el? Nem köteles változtatni miattad és valószínűleg nem is fog.
tegnap 15:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező! Amikor megismerted is ilyen volt. Szóval vagy elfogadod vagy nem és szakítasz.

2-es voltam.

tegnap 15:21
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

Ne aggódj kérdező, nem normális. Csak ezen az oldalon ugyanilyen lúzer emberek vannak, akik az állatokon élik ki az érzéseiket, ami az állatokra nézve is eléggé szánalmas, csak használják őket.

Aki ennyire benne van, azt nehéz kihozni, vagy elfogadod, vagy megpróbálod rávilágítani, aminek vita lesz a vége, vagy szakítasz ha a vita miatt nem szakítotok amúgy is :)

tegnap 15:24
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok összevalóak, ennyi. Normális a barátnőd viselkedése, csakúgy, mint a te reakciód. Ez valakinek vagy tetszik vagy nem. Ne akard megváltoztatni a párodat.
tegnap 15:40
 17/31 A kérdező kommentje:

16

Ez nagyon furcsa. Tehát normális hogy ő így viselkedik, mintahogy az is, ahogyan én reagálok? Dehát én azért reagálok így, mert nem normális ez a viselkedés. Vagy ha normáklis, akkor én miért reagálok így? Tehát mégsem normális a reakcióm? Remélem érted mire akarok kilukadni: nem lehet valami egyszerre fekete és fehér, sötét és világos is.

tegnap 16:34
 18/31 lizzi77 ***** válasza:
44%
Na és mi a terv egyébként?Amíg együtt vagytok,addig csapja ki a kutyáit a kert végébe,láncon?Aztán ,ha esetleg szakítotok,akkor nyerje el vhogy újra a bizalmukat,gondoskodjon újra róluk,foglalkozzon velük,aztán ha megint beesik egy hasonló gondolkodású díszfsz a csaj életébe,megint mehetnek a kert végébe?Tudom,hogy a te fajtád ezt nem fogja fel ,mert az Eq-tok a béka segge alatt van 3 méterrel,de : azoknak a kutyáknak a gazdája a világ.Tőle függnek,ő eteti őket,szeretgetni őket,játszik velük.Ők nem tehetik meg sajnos,hogyha rosszul bánnak velük,akkor elválnak az illetőtől ,és keresnek mást,aki jobban bánik velük,nekik csak az a fontos,hogy a gazdival lehessenek.Amúgy sem értem,azt írod,hogy már régebb óta együtt vagytok,amikor megismerkedtetek,még nem voltak még a kutyái?Mert ,ha már megvoltak,a legekején kiderül,hogy a kutyáival alszik,szóval nem értem ,hogy miért most lett szálka a szemedben a dolog.
tegnap 18:59
 19/31 anonim ***** válasza:
48%
Azért én megprobalnék egy kompromisszumot...szerintem ott kezdődik a baj,amikor egy ilyen helyzetben valaki tényleg a kutyát valassza az ember helyett akit elvileg a legjobban szeret...nem kell láncra verni meg ne lassunk már ilyen rémeket,de pl ha valaki szeretne a parjaval együtt maradni,sztem bele kéne férnie hogy leszoktatja az allatot az ágyról... pont erről a jelenségről beszél a kérdező, hogy a párját dobja ki az ember egy allattal szemben. Ennek semmiképpen sem szabadna normalisnak lennie..mondom ezt ugy hogy világéletemben volt vagy kutyam vagy cicám. De ők allatok...ha megkerdeznel egy kutyat hogy ő minek tart téged,ő tudná hogy nem te vagy az anyukája,hanem a gazdája vagy. Sajnos fordítva ez nem működik sokaknál
tegnap 19:26
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én meghallgatnám, hogy a kérdező beszelgetett-e már erről a lánnyal és mi volt az ő valasza?
tegnap 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!