Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent
18
19-nek tökéletesen igaza van, én is ezt akartam írni. Nem kéne mindig ez a végletesség, de igenis, elvárom, hogy akit szeretek az hozzon értem áldozatot, mint ahogy én is hozok érte

22# de tényleg jól dönt? Tényleg ott tartunk hogy fontosabb a kutyankkal aludni mint a párunk?
Nagyon sokat tud adni egy kisallat,de nem tud pótolni emberi kapcsolatokat. Valami nagyon nem kerek a vilaggal

26
Más az állatbarát, és más a beteges állatimádó aki az állatot az ember elé helyezi. A kettő közt van különbség. Én is szeretem az állatokat, és semmi bajom ha valaki tíz macskát meg húsz kutyát tart, felőlem tartson, de ne aludjon velük! De ha alszik is, ha párkapcsolatba kezd, és a párja nem tudja ezt elfogadni, akkor legyen hajalndó kompromisszumra. A kapcsolat lényege a kompromisszum, nem az, hogy elfogadjuk szó élkül a másik minden beteges hajlamát. Én se várom el hogy mindent elfogadjon, sőt, azt kérem, hogy szóljon és beszéljük meg amit nem tud elfogadni, hogy tudjak rajta változtatni, mert ez a kapcsolat lényege

28
Megpróbálom meggyőzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!