Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem élünk még együtt. Neki van egy olyan szokása, hogy a kutyáival alszik, és kvázi ugyanúgy kezeli őket mint az embereket, úgymond rajtuk tölti ki a szeretetét. Ezt én is nehezen viselem, pláne mikor úgy érzem hogy én háttérbe szorulok a kutyák miatt. Az az egy biztos, így nem fogok tudni vele együtt élni, ő viszont hallani sem akar semmiről, ami ezzel kapcsolatos és negatív. Mit tegyek? Van mód rá hogy leszoktassam erről? Ha valaki kíváncsi, privátban részletezem. 24/F és 20/L

tegnap 14:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

18

19-nek tökéletesen igaza van, én is ezt akartam írni. Nem kéne mindig ez a végletesség, de igenis, elvárom, hogy akit szeretek az hozzon értem áldozatot, mint ahogy én is hozok érte

tegnap 20:24
 22/31 anonim ***** válasza:
72%
Elvarhatod, ő meg dönthet máshogy.
tegnap 20:35
 23/31 anonim ***** válasza:
44%

22# de tényleg jól dönt? Tényleg ott tartunk hogy fontosabb a kutyankkal aludni mint a párunk?

Nagyon sokat tud adni egy kisallat,de nem tud pótolni emberi kapcsolatokat. Valami nagyon nem kerek a vilaggal

tegnap 20:39
 24/31 anonim ***** válasza:
77%
23- a lány dolga. Joga van úgy élni. Ki vagy te vagy én, hogy eldontsuk, hogy ki hogy el? 21 éves, majd talál olyan pasit,akit nem zavarnak a kutyák.
tegnap 20:41
 25/31 anonim válasza:
23-nak igaza van. Nema világnak kell hozzád alkalmazkodni, hanem neked is a világhoz. Nem véletlen vannak a kialakult társadalmi normák, nem véletlen, hogy régen a kutyának kint volt a helye. És ne is haragudj, kutyával aludni meg ölelkezni meg csókolózni, rohadtul nem normális dolog. És aki ezzel pótolja az emberi szeretetet, sok ilyen van tudom, de annak van valami baja.
tegnap 20:47
 26/31 anonim ***** válasza:
25- miért kellene a világhoz alkalmazkodni?Gondolod, hogy ha ez a csávó lelep,nem lesz olyan, skót majd nem zavar, hogy a kutya az ágyban alszik? Miért kellene mindenféle társadalmi eljáráshoz alkalmazkodni? Hidd el,vannak allatbarat férfiak, akik ezennel fognak kiakadni.
tegnap 20:51
 27/31 A kérdező kommentje:

26

Más az állatbarát, és más a beteges állatimádó aki az állatot az ember elé helyezi. A kettő közt van különbség. Én is szeretem az állatokat, és semmi bajom ha valaki tíz macskát meg húsz kutyát tart, felőlem tartson, de ne aludjon velük! De ha alszik is, ha párkapcsolatba kezd, és a párja nem tudja ezt elfogadni, akkor legyen hajalndó kompromisszumra. A kapcsolat lényege a kompromisszum, nem az, hogy elfogadjuk szó élkül a másik minden beteges hajlamát. Én se várom el hogy mindent elfogadjon, sőt, azt kérem, hogy szóljon és beszéljük meg amit nem tud elfogadni, hogy tudjak rajta változtatni, mert ez a kapcsolat lényege

tegnap 20:57
 28/31 anonim ***** válasza:
27-es mit tudsz tenni, ha nem változtat?
tegnap 20:59
 29/31 A kérdező kommentje:

28

Megpróbálom meggyőzni

tegnap 21:01
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá. Azért csak finoman.
tegnap 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!