Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erdekes helyzetbe kerultem. Most mit tegyek? Vagy mit ne tegyek?
Egyutt vagyok a baratnommel 2 eve de nem volt soha olyan igazi a kapcsolatunk mert mindig kritizal es veszekszik. A tesoja viszont nagyon kedves, erdekes es sokkal tobb kozos temank van. Jobban el tudom kepzelni a jovomet vele mint a baratnommel. Kerlek ne szoljatok le, de ugy erzem, hogy a tesojaba vagyok szerelmes es le is fekudtunk. Nem tudom hogy menjk oda, hogyan viselkedjek, szakitsak a baratnommel vagy mit csinaljak!?
22/F
Sajnos ebben nem lehet értelmes választ adni.
A barátok barátnője. A barátnő barátnője. A barátnő rokona bizony tabu. Ebből sajnos nem lehet jól kijönni sehogy. Megeshet, hogy még a végén a testvér is megszakítja veled a kapcsolatot, csak hogy a testvérét valahogy kiengesztelje.
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy simán tudjál váltani a két testvér között. Ráadásul az akivel megcsaltad a barátnődet, nem egy szimpla idegen akit, csak úgy eltudsz kerülni.
Talán előbb próbáld ezt a testvérrel megbeszélni, hogy ő mit gondol, hogyan tovább.
Ez csak egy szerencsétlen helyzet,hogy a barátnőd tesója.
Szerintem szakíts,de ne gyere rögtön össze a tesóval,mert az gyanús lenne.
Először is a leírtakból,már amúgy is szakítani akartál,nem?
Az meg,hogy pont a tesó na bumm,nehezíti ugyan a helyzetet,de ostobaság kikiáltani téged rossznak.
Szerintem pedig nőben és férfiban is borzalmas társ,aki mindig kritizál és veszekszik,magába nézzen inkább bele az ilyen,van ott elég hiba,azért veszekszik,mert a saját hibáival nem akar szembesülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!