Mit tennél ebben a helyzetbe?
Mit tennétek, ha közeli rokonotok, sógor, a közös vállalkozásotokat meglopva, azt tönkre teszi és még ez után a közös üzleti partnerek,ismerősök előtti tekintélyeteket,karaktereteket,hiteleteket is igyekszik tönkre tenni? Tudom rossz üzleti partnert választottam.
A sógort nem én, hanem a testvérem választotta,aki a háttérben talán még támogatta is a férjét, saját érdekét is nézve.
Akkor mit vársz? Tudod mit? Tűrj:)
"A sógort nem én, hanem a testvérem választotta,aki a háttérben talán még támogatta is a férjét, saját érdekét is nézve." Hol itt akkor a kérdés?
Üzletben,rokonkk között teljesen mindegy...Pénz,átvert,meglopott??Öt érdekelte hogy sógor??
Hát ne haragudj.Akkor türd,mert úgy látszik van miböl.
Ijessz rá,hogy fel lesz jelentve.Nézd meg,hogy reagál.Lehet szembe röhög,mert tudja,hogy nem tennétek meg!
Ès megteszi ugyan ezt még 1x,vagy mással.Sok ilyen sz@rláda él!!!!
Ha jól értem a kérdést, tönkretett/tönkretehetett volna Téged anyagilag, és ez Őt nem is érdekelte.
Feljelenteném, had szívjon, igya meg a levét.Remélném, hogy jó tág án*sszal jönne ki a börtönből, már ha bekéne mennie.
Ha pláne nincsen miböl akkor igen feljelenteném!!!!
Sajnos a mai világban mindenkinek kaparnia kell!
Gondoltam,hogy szembe röhögött.Ha megkapja a levelet a tárgyalásra,meghallgatásra majd nem fog röhögni.
Ìrj,ha átgondoltátok.Sajnos pénzügyekben nincs család,rokon,barát.Mindenkinek a sajátját kell néznie.Pláne,mint ahogy írod nincsen miböl nélkülözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!