Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ebben a helyzetbe?

Mit tennél ebben a helyzetbe?

Figyelt kérdés

Mit tennétek, ha közeli rokonotok, sógor, a közös vállalkozásotokat meglopva, azt tönkre teszi és még ez után a közös üzleti partnerek,ismerősök előtti tekintélyeteket,karaktereteket,hiteleteket is igyekszik tönkre tenni? Tudom rossz üzleti partnert választottam.

A sógort nem én, hanem a testvérem választotta,aki a háttérben talán még támogatta is a férjét, saját érdekét is nézve.

2013. márc. 7. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

meg kell mutatni mindenkinek, hogy a semmiből sikeres leszel magadtól is, miközben a sógor tuti csúszni fog lefelé.

az nevet aki a végén nevet elv. én ezt tenném

2013. márc. 9. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Írod, hogy félted a családot, a családi köteléket. Kérdem én: most milyen a kapcsoaltotok ezután? vannak melleted olyan rokonok, akik a te oldaladon állnak? az ő oldalán ki áll?

szerintem ezt kellene végig gondolni... hogyha tudnak többen felnőttek a dologról, és tudják, hogy a sógor már máskor is sunyi volt, akkor nem kérdés mi történne a feljelentés után...

lehet, hogy vita kerekedne ki belőle, és megfenyegetne téged(is), de ha a családod tudja az igazságot, és még ha fáj is nekik, hogy a sógorodnak börtön jár, ez semmiképp sem ad okot arra, hogy haragudjanak rád. Te mit tettél rosszat? legyen már egy kis önértékelésük, vayg normális ítélőképességük... mindennek van határa!

2013. márc. 18. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:

kitenném a közös üzletből... ennyi...

és feljelenteném, ha neki ennyit ér a sógori kapcsolat hogy hülyére vegyen akkor nekem meg megérne annyit hogy borítsam a bilit

2013. márc. 18. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Ha kicsit későn, és a saját károdon is, de legalább megtanulod egy életre: családtaggal, rokonnal, baráttal, SOHA nem bizniszelünk. Nincs az a pénz, nincs az a fantasztikus ötlet, vagy lehetőség ami megérné. Ugyanis ha vita a vége, akkor többnyire az nem tud, mer vagy akar további lépéseket tenni, aki anyagilag rosszul jár. Hiába mondják, hogy üzletben nincs rokonság, meg barátság. Nincs a fenét! Ha a sógorod idegen lenne, már rég fizetné az okozott kárt, vagy simogatná a maga tégláját a rácsok mögött. Ehelyett neked kell azon agyalnod, hogy mitévő légy, mert mégiscsak a testvéred férje, családtag, bla, bla, bla...
2013. márc. 18. 18:37
 15/16 A kérdező kommentje:

14 -es ! Igazad van,jól látod !

életem során ,többször is hallottam,hogy testvérrel,rokonnal,egyél,igyál, de ne üzletelj!

Nem tudtam mit jelent ez,most már tudom és érzem is.

Az egésznek a végén amim maradt mid ebből az a : bosszú és elégtétel vételnek a keresése,dilemmák,tehetetlenség érzet,anyagi és erkölcsi vesztesség,bánat,kudarc. Mind ezektől, mielőbbi meg szabadulás és a megoldások keresése,amit nagyon sürgősen meg fogok találni és túl teszem magam az egészem és lépek tovább, azaz talpra állok.

2013. márc. 20. 00:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Fogd rá a válságra...

Akár mondhatod azt is (bár nem tudom milyen pozícióba van és miket lát, tud) hogy válság van, búcsút kell mondanod neki... Ha kérdezi miért, én lennék olyan pofátlan hogy megmondanám neki szemtől szembe hogy elég rossz helyzetbe van a cég és ez ő folytonos lopkodásának, és a viselkedésének is köszönhető részben.

Nem tudom, hogy ti együtt kezdtétek-e vagy sem, de ha nem akkor még mutogathatod a számokat, hogy jaj, de jól ment az üzlet ameddig ő fel nem tűnt a színen...

Vagy kezdj el minden apró dologból hatalmas balhékat kreálni: pl beszól az egyik partnered előtt, akkor csináld azt hogy miután elment (partner) akkor magadhoz hívatod és hangosan leb@szod... cseszege-sd minden nap valamiért és vagy az lesz hogy meghúzza és moderálja magát, vagy elkezd másik munka után nézni... szerintem kényelmesen érzi magát és azt gondolja hogy ezt megteheti...

Vagy ki hány százalékban tulajdonos? Mert ha te többségben vagy, akkor több mindent megtehetsz, ha meg nem vagy többségben akkor lehet ideje lenne új céget alapítani (rövid távon költséges, de hosszú távon kifizetődő). Ha ez utóbbit választod, akkor a család sem tud morgolódni, mert mondhatod azt hogy milyen nagylelkű voltál, mert egy bejáratott céget hagytál ott neki.

2013. márc. 20. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!