Anyámék alkoholisták! Van valaki hasolnó helyzetbe?
Én már nagyon meggyűlöltem őket. Mindent eladnak, állandóan bort vesznek.
Iskolába járok még, de már arra se adnak pénzt. Nem érdekli őket semmi más.
" Van valaki hasolnó helyzetbe? "
csak Magyarországon ,több százezren ,
az ilyen emberek fölöslegesek ebbe a világba
semmi más nem élteti őket, se céljuk se semmi
Nagyon sajnállak. Tudom ezzel nem sokra mész.
Soha nem éltem alkoholistákkal, de a szomszédomban, meg ismerősöknél láttam mi zajlik, és nem is tudom hogyan, de rettenetesen meggyűlöltem az ilyen mocsok embereket.
Nem kell senkitől a duma, hogy nem tudhatod miért isznak, mert amin átmentünk néhányan az életben mi is vedelhetnénk.Egyébként leültél már velük beszélgetni, hogy mit művelnek? És megkérdezted, hogy elmennének-e mondjuk az anonim alkoholisták klubjába?
Téged csak csodállak és tudom, hogy mivel így gondolkozol, te nem fogsz ilyenné válni annak ellenére, hogy ilyen szörnyű környezetben élsz. Amint tudsz lépj le és kezd saját életet.
Szerencsére nekem is csak a fater ilyen,de sokat bosszankodok miatta.Dühít,hogy a világon semmi más nem érdekli,csak saját maga és még az utolsó pénzünket is elinná,ha teheti.Gusztustalan.Tudom,hogy az alkohol durva függőség és hogy az ilyen emberek segítségre szorulnak,de mi anyummal már 23 éve könyörgünk,hogy kérjen segítséget szakembertől.Mi nem tudunk meggyógyulni helyette,hiába várja a sült galambot.
2 Ezért hívom ezt az országot Csőországnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!