Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki ilyen helyzetbe?

Van még valaki ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és szinte nem mehetek sehova..sose volt egy szabad nyári szünetem mindig négy fal között ülök! Apám elvárja hogy egész nap itthon legyek és takarítsak szerinte ez a dolgom, de ha megkérdezem hogy elmehetek-e a barátaimmal azt mondja mindig hogy nem ,mert ők holnap dolgoznak, vagy azért mert már késő van..az egész barátom összevissza hülyéskedhetnek a nyári szünetbe csak én nem.Nővérem már felnőtt még velünk lakik és neki is betáblázza a napjait,őt se engedi sehova.Anyám nem szólhat bele :( Még azt is megmondja mikor fürödjünk, mikor együnk ,meddig gépezhetünk és mikor aludjunk! Szeretnék olyan életet mint a többi velem egy időseknek.:((
2012. aug. 22. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, de elszoktak engedni, max annyi ,hogy 10re már itthon kell lennem.. Ha erős egyéniség vagy, próbáld meg kiharcolni. Én is így csináltam régen:)
2012. aug. 22. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ezt jól megszívtad. Apád egy kicsit túlságosan flúgos. Valószínűleg valami egyszerű munkát végez, ahol mindenki dirigál neki és semmire sem vitte az életben, úgyhogy ezt most a családján tölti ki.

Költözz el amint tudsz, egyedül bőven lesz időd azt csinálni amit akarsz. A leírtak alapján úgysem tudod megbeszélni vele. Ha nem enged elmenni se az persze egy egész másik eset.

2012. aug. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!