Szülők! Nem éreznétek magatokat hibásnak ha ilyen helyzetbe lennétek? Nagyon fontos kérdés!
Fiam minket hibáztat, hogy alacsony lett és nem tudja
magát így elfogadni. 166 cm magas és 24 éves . Azt mondja, hogy miattunk
lett ilyen alacsony, tönkretettük az életét mert nem vittük hormonkezelésre amikor kicsi volt, és hogy gondolhattuk volna, hogy nem lesz magas.
Teljesen depressziós lett a fiam. Barátnője nem volt és azt mondta hogy nem is lesz, mert ő így nem szégyenkezik ez miatt és hogy kinevessék őt ez miatt.
Azt is mondta, ha lenne is barátnője aki alacsonyabb nála akkor is ilyen lenne ( depressziós, kerüli az embereket ) mert nem tudja igy magát elfogadni, hogy törpe lett.
Múltkor is mentünk az utcán és láttam rajta, hogy ez nagyon bántja ez a dolog. Mondta, hogy látod pl : őhozzá oda se tudnék menni, mert nagyobb nálam, és ha felvesz magassarkút akkor már majdnem 1 fejjel magasabb nálam.
Megmutatta , hogy látod ha ekkora lennék minden más lenne, ( lépcsőre felállt 1 szintet )
Nagyon bánt ez a dolog mert látom rajta, hogy ez miatt nem boldog, nem megy szinte sehova, bezárkózik stb...
Fejünkhöz vágja hogy miattatok lettem ilyen, nem kellett volna , hogy ő megszülessen.
Mit tanácsoltok mit csináljak ?
Nem egy 160 centi körüli vagy alacsonyabb barátnőm van aki kifejezetten a 170 cm alatti férfiakat részesíti előnyben.
Szóba sem állnának egy 185 centissel.
Ne parázzon emiatt.
A mai fiatalok többsége 170 cm alatt van.
Találni fog hozzá illő lányt.
30N
Kellően vagány csaj kell,aki helyrerázza az önbizalmát.
(párom sem magas,tűsarkúban kb 10 centivel magasabb vagyok nála,de sikerült annyira lebeszélnem a hülyeségéről,hogy ma már nem érdekli,hogy hány centi,nem ettől lesz jó pasi)
pszihológushoz vidd ha lehet
A történet sajnos szokványos mai sztori... A mai fiatal generációnak az a lényeg, hogy minden vélt/valós problémájáért hibáztathasson valakit. Adott esetben fiatok titeket.
Mellesleg ( csak csendben mondom ) a fiunak nem horonkezelés, hanem nevelés kellett volna. Hogyan jön ő ahhoz, hogy ilyen butaság miatt szüleit hibáztassa? Bizonyára ókonzervatív vagyok.....
Nem a magassága miatt nem lesz barátnője, hanem mert ilyen idióta hozzáállása van.
Én lány vagyok, 157 cm, ő a 166 centijével majdnem 10 centivel magasabb nálam, ami pont optimális. Nagyon sok hasonló magasságú ismerősöm van, akinek a 166 centi tökéletesen megfelel.
Én is javasolnám a pszichológust, bár már nem gyerek, így nem tudom mennyire tudnátok rá hatni... De mindenképpen segítségre szorul :S
Egyébként... halkan ajánlanám azt, hogy keressetek egy lányt, aki vállalná azt, hogy "rátapadjon" a fiatokra, flörtöljön vele, elhívja esetleg randizni stb. Igen, ezzel talán játszotok az érzelmeivel, de ha nem derül ki, nagyon jót tenne az önbizalmának! Akkor még jobb lenne, ha egy kicsit magasabb lányt találnátok erre a dologra, mert akkor nem érdekelné többet a magassága.
Istenem.. Tenyleg csak a hozzaallasaval van a problema. En 170-171 centi vagyok, de a baratom 165 korul van. Es? Kit erdekel, hogy milyen magas, ha egy belevalo, rendes srac? Senkit..
Ennyi idosen tobb esze is lehetne..
Szerintem amugy eleg lenne neki megmutatni a kerdest, es a valaszokat amik jottek, hatha elgondolkodna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!