Az eszemre vagy a szívemre hallgassak? Ti melyikre hallgattok?
Figyelt kérdés
Inkább ne boncolgassuk, hogy miről van szó, de egy (számomra) elég fontos kérdésben kell döntenem...Tekintsük ezt egy általános kérdésnek.2012. jún. 12. 15:38
1/19 anonim válasza:
Márpedig ilyen esetben nem mindegy, miröl van szó, mindkét választás lehet helyes és nagyon rossz is.
3/19 anonim válasza:
Én a szívemre szoktam hallgatni.
4/19 anonim válasza:
Hát ha már ez a kérdés felmerül, ezt az "eszed" kérdezi.
6/19 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodok.Csak sajnos hiába akarok az eszemmel gondolkodni,ha a szívem ezt megakadályozza.Így meg nem jutok előre.Ha sikerül,akkor inkább az eszedre hallgass.
7/19 anonim válasza:
én mindig az eszemre hallgatok...
8/19 anonim válasza:
Az ész mindig a logikus lépést vázolja fel mig a sziv a vágy alapján dönt! Kérdés neked mia fontosabb!
9/19 anonim válasza:
Eszedre.. én 1x sokszor hallgattam a szívemre..és 2 év után az eszemre..és milyen jó is az életem azóta! :)
10/19 gaaraati válasza:
Nagyon jó kérdés :)
Szerintem, a szívedre hallgass ha szerelem ügyi dolog, de ha nem az akkor inkább az eszedre. :)
Remélem hasznos lesz a válasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!