Az eszemre vagy a szívemre hallgassak? Ti melyikre hallgattok?
Figyelt kérdés
Inkább ne boncolgassuk, hogy miről van szó, de egy (számomra) elég fontos kérdésben kell döntenem...Tekintsük ezt egy általános kérdésnek.2012. jún. 12. 15:38
11/19 anonim válasza:
eszedre hallgass, mert megbánod
12/19 anonim válasza:
Attól függ, miről van szó.
Ha pl. belezúgtál egy narkós/bünőző pasiba, akkor az eszedre.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem szerelemről van szó! :)
2012. jún. 12. 16:10
14/19 anonim válasza:
Sajnos én mindig a szívemre hallgatok. De már igyekszem ezen változtatni.
15/19 anonim válasza:
A szívedre, egy kis ésszel is irányítva. :)
Mondjuk 70-30%.. :)
16/19 anonim válasza:
Hát ez tényleg attól függ, miről van szó. Mi van, ha az eszedre hagyatkozol, közben az se az eszed, hanem a haragod.
17/19 anonim válasza:
nem vagyok még nagy öreg, de eddig mindig az eszemre hallgattam és bevált. még az úgymond szerelmi kérdésekben is.
az eszeddel jobban látod a tetteid lehetséges következményeit. az érzelmi alapon született döntések se az üzleti, se a magánéletben nem vezetnek sikerre.
ha megnézed az emberek magad körül, akkor láthatod, hogy a racionális beállítottságúak mindig előrébb tartanak mint az emocionálisak.
19/19 anonim válasza:
#18 - Én ezt fordítva rajzoltam volna meg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!