Szülők! Nem éreznétek magatokat hibásnak ha ilyen helyzetbe lennétek? Nagyon fontos kérdés!
Fiam minket hibáztat, hogy alacsony lett és nem tudja
magát így elfogadni. 166 cm magas és 24 éves . Azt mondja, hogy miattunk
lett ilyen alacsony, tönkretettük az életét mert nem vittük hormonkezelésre amikor kicsi volt, és hogy gondolhattuk volna, hogy nem lesz magas.
Teljesen depressziós lett a fiam. Barátnője nem volt és azt mondta hogy nem is lesz, mert ő így nem szégyenkezik ez miatt és hogy kinevessék őt ez miatt.
Azt is mondta, ha lenne is barátnője aki alacsonyabb nála akkor is ilyen lenne ( depressziós, kerüli az embereket ) mert nem tudja igy magát elfogadni, hogy törpe lett.
Múltkor is mentünk az utcán és láttam rajta, hogy ez nagyon bántja ez a dolog. Mondta, hogy látod pl : őhozzá oda se tudnék menni, mert nagyobb nálam, és ha felvesz magassarkút akkor már majdnem 1 fejjel magasabb nálam.
Megmutatta , hogy látod ha ekkora lennék minden más lenne, ( lépcsőre felállt 1 szintet )
Nagyon bánt ez a dolog mert látom rajta, hogy ez miatt nem boldog, nem megy szinte sehova, bezárkózik stb...
Fejünkhöz vágja hogy miattatok lettem ilyen, nem kellett volna , hogy ő megszülessen.
Mit tanácsoltok mit csináljak ?
Az én férjem fél fejjel alacsonyabb nálam!
Pont lesz.rja! :) és én is!
A fiaddal van egy kis probléma, ha nem tudja elfogadni magát! Azért a 166cm, nem éppen liliputi törpe kategória...szóval nem értem az ilyen szintű haragját irántatok!
szia.
nekem apukám 165 centi, a barátnője 178. no para, nagyon jól megvannak együtt :)
Ezt a fiad, vagy te magad írtad?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én is folyton panaszkodok anyának, hogy miért lettem csak 155 centi, tőle örököltem a magasságom (hiányát). De nem hibáztatom őt ezért, sőt lassan kezdem elfogadni. Amúgy meg nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy alacsonynak lenni maximum koncerten hátrány, szóval...
15/L
Szia
Lehet érdekesnek találod, h rád írok csak tetszett a hozzászólásod :)
Ha gondolod beszélgethetnénk
(És koncerten tényleg hátrány ha valaki alacsony ezért kell előre tolakodni) :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!