Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a párom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a párom volt barátnőjével, hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés

Egy városban lakunk és sajnos sokszor kikerülhetetlen, hogy találkozzunk vele. Jó viszonyban maradtak, ez még oké belefér ha nagy ritkán megkérdezik egymástól hogy vannak. De szerintem a csaj akarja a barátomat ebben biztos vagyok. És a barátom ezt egyszerűen nem látja. Nemrég elkezdett mindenféle hülye indokokkal ráírni, barátom meg ahelyett hogy lerázná inkább segít neki amiben csak tud. Van egy törzshelyünk a városban ahova gyakran megyünk a többiekkel és persze a csaj is sokszor ott van. Ilyenkor beszélgetnek viccelődnek, nem flörtölnek de látom hogy néz a barátomra. Amikor később ezeket mondom a barátomnak mindig azt mondja ő semmi ilyet nem lát rajta, miből gondolom… Szép csaj az tény, vékonyabb meg kisebb mint én és gondolom a hiúságát piszkálja hogy velem van a barátom, holott ő volt az aki szakított.

Tegnap is miután kiviháncolta magát elkaptam ahogy kettesbe tudtunk lenni és elmondtam, hogy szakadjon le a barátomról mert látom mit akar. Erre flegmázni kezdett, hogy ne vele foglalkozzam hanem a barátommal mert ő az aki még mindig koslat utána. Kérdeztem ez mit jelent de csak azt mondta hogy ő nem tehet róla hogy a barátomnak nyilvánvalóan vannak még érzelmei felé. Aztán otthagyott, el is ment.

Ezt itthon elmondtam a barátomnak ő meg erre kiakadt, hogy mit kavarok már, nyugodjak már le mert ez már túlzás.

ma 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Ki fogod csinálni a kapcsolatot a feltekenykedeseddel.
ma 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Én nem viselném el. Kicsit visszavehetne párod is. Neki kéne ezt rendezni.

Becsszne az is, ha exem ilyeneket mondana páromnak.

ma 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátodnak kellene leállítania. Teljesen igazad van, nincs levelezgetés, viháncolás, semmi. Én sem viselném el ezt a helyedben, láthatóan a barátodnak nem vagy elég fontos.
ma 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
A pasid még a csajt védi. Ez de gáz..
ma 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak igaza van mert a drága párod adja neki a jeleket, hogy vevő rá és ő elfogadja. Olyan tisztára az ő szempontjából mintha te lennél a szerető és ő a párja, nincs keresnivalód köztük. Nyilván erről a párod tehet mert minek hülyít téged ha egyszer őt akarja, de szerintem a párod szemszöge az, hogy két vasat akar tartani a tűzben egyszerre és ti naiv libák meg versenyeztek érte. Jobban tennéd ha véget vetnél a cirkusznak és hagyj szenvedjenek együtt, vagy más új csajjal és nem veled...
ma 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszed észre, hogy te itt felesleges vagy? Tegyél magadnak egy szívességet és lépjél le.

Ők meg majd visszamennek egymáshoz.

ma 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!