Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kéne a nőnek kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne a nőnek kezdeményeznie?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a párommal, és engem nagyon zavar hogy nem visz randizni. Elhívom én, megszervezem a randit, de nem olyan jó érzés, mintha ő mondaná azt, hogy “4-re legyek kész, randizni megyünk” Nem tudom hogy értessem meg vele, hogy szerintem a férfi kell kezdeményezze ezt, ő úgy gondolja, hogy nekem kéne kezdeményeznem randik, találkák kommunikáció vagy akár az intim együttlét terén.
ma 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Hát, ő ilyen. Nem fogd tudni megváltoztatni.
ma 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Randizni :D kapcsolatban az elet van progik haverok család élet.

Majd randizik vmi uj csajszival:)

ma 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem kéne, de ő ilyen. Az én párom kezdeményez. Vagy elfogadod őt, vagy keresel mást.
ma 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Ő ezek szerint ilyen. Pláne, ha ki is mondja, hogy szerinte neked kell kezdeményezni. Vagy elfogadod, vagy jobb ha egy olyan férfi után nézel, aki tud és szeretne is kezdeményezni. Változni nem hinném, hogy fog, ha már kérted tőle többször. Erőszakoskodni meg minek.
ma 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem kéne, te valamiért mégis megcsinálod. Nekem minden randit megszervez a pasim, lefoglalja az éttermet, annyit mond, 8-ra van foglalásunk, fél 8-ra legyél kész. Nem muszáj kapcsolatban maradni ilyen nulla vagy low effort pasikkal, ha te nem erre vágysz. Azt meg végképp nem értem, miért te csinálod egy pasi dolgát. Nem szerveznék semmit, inkább mennék akkor a barátnőimmel.
ma 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell, csak akkor ne várj csodára.
ma 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Hm, ő neki így jó mert szépen feltolod az egóját és még rá is mászol. Semmit sem kell tennie, mindent megkap. Nyilván nem szeret téged tehát dobd ki!
ma 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Jó dolgodban ez a legnagyobb bajod? Bocsi de ez a probléma skálán fenn nincsen. Elég nevetséges hogy e miatt fogod ki dobni. De hát jó.
ma 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
Egyenjogúság van nem?
ma 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát mert ma már nem a XVIII. sz.-ban élünk, így nekik is lehetőségük van erre Is.
ma 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!